36a edició de la Transsegre 2022

TRANSSEGRE DE BALAGUER 2022

La Transsegre és la festa de l’aigua més important coneguda arreu del país. Ha esdevingut una festa major d’estiu col·lectiva que té lloc entre Balaguer, Camarasa, Gerb i Sant Llorenç de Montgai.

Calor, aigua, imaginació i un ambient festiu desfermat són els principals ingredients d’aquesta festa, una celebració que reivindica la recuperació de l’espai natural del riu mitjançant un descens eixelebrat i no competitiu que cada any aplega participants entusiastes amb les seves originals embarcacions casolanes.

Aquest any es recupera la festa de la Transsegre després de dos anys d’aturada per la situació sanitària, tindrà lloc durant el segon cap de setmana de juliol, dies 8, 9 i 10.

Dos dies de cursa:

  • Dissabte, les barques surten de Camarasa i comencen la baixada per les aigües del pantà fins la platja de Sant Llorenç de Montgai, tot un ambient esbojarrat i divertit! A la nit, al Parc de la Transsegre es fa una gran festa amb espectacles i concerts fins a la matinada, enguany esn acompanyaran els grups Koers Reggae Band i Elèctrica Dharma.
  • Diumenge, a les 10 del matí, els participants, que dissabte van arribar a bon port, surten del Partidor de Gerb i fan un recorregut de més de quatre quilòmetres fins arribar a Balaguer, tot pensant que la Transsegre ja s’acaba.

CONSULTA EL PROGRAMA AQUÍ

Tothom participa de la festa. Mentre els navegants arriben a la fi del trajecte, el públic assistent pot fer l’aperitiu i gaudir dels grups d’animació que fan més curta l’espera des de terra ferma.

Veniu a viure La Transsegre, tots els visitants venen a passar-ho bé, vols participar-hi?

Per a més informació, visita www.transsegre.org

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details