Tramuntanart a Port de la Selva

MOSTRA D’ART CONTEMPORANI DEDICAT A LA TRAMUNTANA

La X edició del TRAMUNTANart, se celebrarà al Port de la Selva, del 26 de juny al 4 de juliol, és un festival d’art contemporani a l’aire lliure que té com a objectiu experimentar i reflexionar amb el vent, interpretant i actuant amb la natura, el material urbà, sobre el mateix ésser humà, des de diferents sensibilitats i perspectives, per tal d’entrar i sentir a flor de pell, la tramuntana.

Hi podran participar artistes de qualsevol edat i país, aquest any excepcionalment, per temes de gestió derivada de la Covid-19 no inclourem totes les disciplines artístiques. Totes les activitats es faran a l’exterior, les obres participants seran de les disciplines d’escultura, instal·lacions, pintura mural o qualsevol tècnica per fer obres adients per estar a la intempèrie.

El tema de l’obra ha d’estar relacionat amb la tramuntana i les seves conseqüències i no pot haver estat exposada anteriorment. Totes les propostes es realitzaran a l’aire lliure, en els espais habilitats per exposar les obres.

El Tramuntanart començarà el dissabte 26 de juny i durant tot el dia es podran veure als artistes muntant les seves obres. A la tarda, a les 19 h, a la plaça de la gent Gran, hi haurà l’inauguració oficial del Tramuntanart. Tancaran la mostra, el dissabte 3 de juliol, com a festa de clausura, la Fura dels Baus, amb una petita intervenció

Inscripcions 

La inscripció és gratuïta i obligatòria. Cal omplir el formulari d’inscripció, presentar una fotografia i una descripció de l’obra, i reenviar-lo a l’adreça tramuntanart@elportdelaselva.cat, o a l’Ajuntament del Port de la Selva, carrer Mar, 1. 17489 El Port de la Selva.

El termini per presentar les inscripcions serà: el 15 de maig, per confirmar la participació, i per presentar la fitxa es pot fer fins al 31 de maig. Les inscripcions poden ser individuals o col·lectives. Totes les obres s’exposaran a l’exterior.

Per obtindre més informació i descarregar-te la fitxa d’inscripció, visita aquest enllaç!

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  26 de juny de 2021
 • Data final
  4 de juliol de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Categoria
 • Situació
  Carrer Mar 1, 17489, El Port de la Selva.
 • Telèfon
  972387122
 • Correu electrònic
  turisme@elportdelaselva.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't