Trail Costa Brava 2022

TRAIL COSTA BRAVA

El 20 de març es celebra la Trail Costa Brava, un esdeveniment organitzat per Klassmark amb col·laboració dels ajuntaments de Palamós i Pals.

L’any 2019 van participar-hi més de mil corredors, destacant entre ells l’atleta Pablo Villalobos, ex campió d’España de marató en ruta; Gerard Morales, veterà del trail; o Albert Pujol, un especialista en carreres de muntanya.

Palamós tornarà a ser l’epicentre de la prova acollint totes les sortides i metes del dia.

La prova estrella, la marathon, té un recorregut de 43 kilòmetres i 2100 metres de desnivell positiu travessant els municipis de Pals, Palafrugell i Mont-ras fins a tornar a Palamós. Un recorregut heterogeni, de vertigen i on els corredors podran gaudir de racons màgics i cales de postal.

Les altres dues proves són l’Express amb 14 kilòmetres amb 300 metres de desnivell i la Trail que consta de 23 kilòmetres amb 700 metres de desnivell.

La inscripció a la cursa es fa de forma individual mitjançant la pàgina web oficial de la cursa i segons places disponibles al web trailcostabrava.com:

Les tres distàncies se celebraran el diumenge a partir de les 9.00 h del matí. Pots consultar el programa en el següent enllaç:

Consulta el programa clicant aquí

Per més informació, visita www.palamos.cat

Organitza:

     Resultado de imagen de ajuntament de pals logo

Event Details
Leave a Comment

Event Details