Trail Costa Brava 2022

TRAIL COSTA BRAVA

El 20 de març es celebra la Trail Costa Brava, un esdeveniment organitzat per Klassmark amb col·laboració dels ajuntaments de Palamós i Pals.

L’any 2019 van participar-hi més de mil corredors, destacant entre ells l’atleta Pablo Villalobos, ex campió d’España de marató en ruta; Gerard Morales, veterà del trail; o Albert Pujol, un especialista en carreres de muntanya.

Palamós tornarà a ser l’epicentre de la prova acollint totes les sortides i metes del dia.

La prova estrella, la marathon, té un recorregut de 43 kilòmetres i 2100 metres de desnivell positiu travessant els municipis de Pals, Palafrugell i Mont-ras fins a tornar a Palamós. Un recorregut heterogeni, de vertigen i on els corredors podran gaudir de racons màgics i cales de postal.

Les altres dues proves són l’Express amb 14 kilòmetres amb 300 metres de desnivell i la Trail que consta de 23 kilòmetres amb 700 metres de desnivell.

La inscripció a la cursa es fa de forma individual mitjançant la pàgina web oficial de la cursa i segons places disponibles al web trailcostabrava.com:

Les tres distàncies se celebraran el diumenge a partir de les 9.00 h del matí. Pots consultar el programa en el següent enllaç:

Consulta el programa clicant aquí

Per més informació, visita www.palamos.cat

Organitza:

     Resultado de imagen de ajuntament de pals logo

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes