Torna la Xoixeta a Altafulla

La Xoixeta

Torna la Xoixeta a Altafulla

Del 7 al 23 de maig, torna la Xoixeta a Altafulla. Després d’una llarga temporada, ha decidit reemprendre la ruta de tapes d’Altafulla.

El 7 de maig, es dona el tret de sortida a una nova edició de la ruta de tapes, que aquest any engloba 11 bars i restaurants del municipi, que han elaborat onze tapes acompanyades d’un quinto d’Estrella Damm.

Des d’un “Reblonchón” fosa amb escuma de xampinyó i patata acompanyada de làmines cruixents de cansalada fins a un “blini” casolà amb crema de formatge blau i hummus rosa, anxova fumada i préssec confinat, són algunes de les delícies que podreu degustar.

A més a més, els participants de la ruta, podreu omplir un fulletó amb el segell de cada establiment si es consumeix la tapa corresponent.

Aquells que aconseguiu omplir-lo tot, podreu anar a l’Oficina de Turisme de l’Era del Senyor, rebre l’últim segell i emportar-vos un petit obsequi. També, podreu votar la tapa que més us hagi agradat, i el bar o restaurant guanyador rebrà un reconeixement recordatori de l’organització

Animeu-vos a anar-hi i no dubteu en publicar imatges a les xarxes socials amb l’etiqueta #LaXoixetaAltafulla2021

  • La data límit per posar l’últim segell serà el dia 30 de maig fins a les 14h.

Descarregueu-vos el fulletó clicant aquí

Per a més informació visiteu www.altafulla.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details