Terrats en Cultura

TERRATS EN CULTURA

( DATES PER CONFIRMAR )

Tàrrega posa en marxa un nou projecte cultural que conjuga oferta musical de qualitat i promoció d’espais urbans singulars.

Es tracta d’una experiència coneguda com “Terrats en Cultura”, que arriba a la capital de l’Urgell mitjançant un acord entre l’àrea municipal de Cultura i l’associació cultural Coincidències, la qual aposta per la cerca d’espais no convencionals per albergar activitats culturals.

Per un cantó, es vol facilitar la proximitat entre artistes i espectadors, els quals troben en un terrat més caliu que no pas en un espai cultural convencional. D’altra banda, es vol promocionar i donar a conèixer indrets urbans alhora que es posa en valor el paisatge de l’entorn. Tàrrega reivindica així els terrats com a trets identitaris de la cultura mediterrània i obrint-los a la societat i la cultura.

El programa “Terrats en Cultura” arrencarà a la capital de l’Urgell aquest estiu amb els concerts de Paula Valls a la miranda del Parc de Sant Eloi (diumenge 18 d’agost) i Pau Vallvé al terrat de Cal Trepat (diumenge 25 d’agost). L’estil intimista i despullat de Paula Valls, que presentarà el seu primer àlbum “I Am”, trobarà al Parc de Sant Eloi el marc idoni per apropar al públic les seves cançons de soul, blues i jazz. Al mateix temps, les vistes urbanes de capvespre des de la miranda del parc garanteixen una experiència sensorial única.

Per la seva part, el cantautor i compositor Pau Vallvé portarà fins al terrat de Cal Trepat els temes del seu nou treball, “Life vest under your seat”, el qual confirma la força del seu pop-rock, caracteritzat per una textura crua, deutora de referents d’alçada com Radiohead o Arcade Fire. L’experiència a Cal Trepat es completarà amb una visita nocturna per l’antiga fàbrica de maquinària agrícola, museïtzada des de l’any 2012.

Ambdós concerts tindran lloc a partir de les 19:30 del vespre. L’entrada és gratuïta amb aforament limitat i caldrà fer una reserva prèvia a partir del 15 de juliol a www.culturatarrega.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details