Terrassa Noves Tendències

FESTIVAL TNT – TERRASSA NOVES TENDÈNCIES

El Festival TNT – Terrassa Noves Tendències d’arts vives i nous formats, celebrarà la seva 15a edició del 28 de setembre al 2 d’octubre de 2022. En aquesta edició, la campana ens alerta i ens convoca, ens avisa per tornar a activar el pensament crític i per promoure alternatives de reflexió.

TNT dona suport a pràctiques artístiques crítiques i compromeses. Estèticament, obre el ventall a totes les possibilitats del nostre temps, impulsant nous formats i desbordaments de l’escena. Conceptualment, treballa amb artistes implicats en els conflictes dels nostres temps com l’ecologia, la desigualtat, el gènere i la diversitat o l’hegemonia de les noves tecnologies.

Terrassa Noves Tendències acull una programació innovadora, transdisciplinari i contemporània articulant, en cada edició, un discurs col·lectiu. Dona suport a artistes mitjançant coproduccions i residències que acompanyen els processos d’investigació i de creació i, alhora, els incentiva a dur a terme activitats participatives que propiciïn la participació de la ciutadania de Terrassa.

Durant el TNT, es genera una suspensió en el temps i en l’espai, un cap de setmana durant el qual un grup d’artistes i públic es reuneixin per trencar la quotidianitat i generar un espai comú de debat crític, artístic, d’experimentació i, sempre, de celebració.

Descarrega’t el programa

Per a més informació, visita www.tnt.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes