Terrassa Noves Tendències

FESTIVAL TNT – TERRASSA NOVES TENDÈNCIES

El Festival TNT – Terrassa Noves Tendències d’arts vives i nous formats, celebrarà la seva 15a edició del 28 de setembre al 2 d’octubre de 2022. En aquesta edició, la campana ens alerta i ens convoca, ens avisa per tornar a activar el pensament crític i per promoure alternatives de reflexió.

TNT dona suport a pràctiques artístiques crítiques i compromeses. Estèticament, obre el ventall a totes les possibilitats del nostre temps, impulsant nous formats i desbordaments de l’escena. Conceptualment, treballa amb artistes implicats en els conflictes dels nostres temps com l’ecologia, la desigualtat, el gènere i la diversitat o l’hegemonia de les noves tecnologies.

Terrassa Noves Tendències acull una programació innovadora, transdisciplinari i contemporània articulant, en cada edició, un discurs col·lectiu. Dona suport a artistes mitjançant coproduccions i residències que acompanyen els processos d’investigació i de creació i, alhora, els incentiva a dur a terme activitats participatives que propiciïn la participació de la ciutadania de Terrassa.

Durant el TNT, es genera una suspensió en el temps i en l’espai, un cap de setmana durant el qual un grup d’artistes i públic es reuneixin per trencar la quotidianitat i generar un espai comú de debat crític, artístic, d’experimentació i, sempre, de celebració.

Descarrega’t el programa

Per a més informació, visita www.tnt.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details