Terra Roia Arts Festival

TERRA ROIA ARTS FESTIVAL

És un festival d’art que s’organitza al poble de Vilamur dins l’entorn de la Vall de Siarb i municipi de Soriguera.

Té com a objectius: fomentar el turisme cultural i dinamitzar aquest entorn rural on es troba, una proposta dinàmica que vol mantenir una relació directa entre artistes i visitants.

En aquesta edició 2022 tindran un lloc rellevant les arts plàstiques i es reservarà un pavelló on més de 20 artistes exposaran les seves obres.

El Poble de Vilamur, els seus carrers, eres i places, i gràcies a la col·laboració de tots els seus veïns, es convertiran en sales improvisades d’exposicions d’obres d’art de qualsevol disciplina. Hi cap tota mena d’expressió artística, sigui professional o amateur.

El festival Terra Roia acollirà les disciplines artístiques següents: arts plàstiques, audiovisuals, musicals, escèniques i narratives.

A més, en aquesta edició, podràs trobar una fira de productes artesans.

Visualitza la programació aquí.

El Roi Music Fest ha nascut aquest 2022 amb la intenció d’introduir la música dins de les vàries expressions artístiques del festival.

Dins de la programació del Terra Roia, el dia 13 d’agost consistirà en un escenari on 4 grups, 21 artistes en total, oferiran música des de la tarda i fins a la matinada.

La idea és que la música sigui tractada com una disciplina artística més i els visitants puguin gaudir-la dins un recinte envoltat de muntanyes i Natura.

Concerts
  • Resul-tones. Inici del concert: 19:00 h.
  • Daniel Sàez i Fabicants. Inici del concert: 20:00 h.
  • Sara Roy (amb convidat especial) amb la gira “Cançons d’Amor”. Inici del concert: 22:00 h.
  • Les Que Faltaband. Inici del concert: 23:00 h.
  • El preu de l’entrada dels concerts és 7 €, compra-la aquí. Si ets menor d’edat, decarrega’t l’autorització aquí.
Per a més informació, visita www.terraroiaartsfestival.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details