Temps de pèsols al Maresme

TEMPS DE PÈSOLS AL MARESME

Les Jornades Gastronòmiques del Pèsol és un esdeveniment d’abast comarcal obert a totes les propostes gastronòmiques amb pèsols del Maresme. El pèsol, conegut també com “la perla verda del Maresme”, és un dels llegums amb més tradició de la comarca.

Amb l’arribada de la primavera i el bon temps, els mesos de març i abril, nombroses localitats convoquen activitats de divulgació gastronòmica d’aquest producte de la terra, tant preuat com valorat a la cuina i a taula.

El pèsol del Maresme ha estat catalogat com a producte singular de la comarca i es mereix ser el protagonista de les Jornades Gastronòmiques “Temps de Pèsols”, en les quals podeu gaudir amb la ruta de tapes, degustacions i  menús especials i plats elaborats amb pèsols del Maresme en diferents restaurants, comprar exquisideses a comerços artesanals i omplir el cistell directament de productors.

La festa del Pèsol se celebra del 10 de març a l’1 de maig adaptada a la situació epidemiològica actual.

PROGRAMA

En aquesta edició, les Jornades del Pèsol amplien el seu ventall i ens ofereixen encara més activitats i més ofertes gastronòmiques, com ara:

Cada restaurant adherit a la ruta tindrà la seva oferta gastronòmica i diferents preus, ideal per a l’abast de tots els participants. Per més informació i reserves, visiteu Temps de Pèsols 2023

Descobreix més sobre aquesta festa a la pàgina web i a les xarxes socials i assabenta’t de tots els restaurants i establiments que s’han adherit a la festa per donar vida al pèsol del Maresme.

Per a més informació, visita www.costadebarcelonamaresme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details