Temps de maduixes al Maresme

UN PLAER QUE PERMET GAUDIR D’UN DELS DELITS MÉS ARRELATS DE LA COMARCA

Les maduixes del Maresme es caracteritzen per un color vermell intens, un sabor molt dolç amb un punt d’acidesa, una textura carnosa i una agradable aroma, especialment quan són acabades de collir.

Tothom sap que aquesta fruita, actualment, es pot trobar a qualsevol època de l’any, però així i tot, la maduixa té la seva temporada òptima.

El Temps de Maduixes del Maresme va del 29 d’abril al 29 de maig de 2022, és una oportunitat ideal per revalorar un dels productes locals i singular, com són les maduixes o maduixots de la comarca.

Aquest producte es pot fer en elaboracions de plats salats i dolços, amb producte de Mar i de Munt, que maridades amb vi o escumosos de la DO Alella conformen els SABORS MARESME.

A continuació podeu trobar el llistat d’esdeveniments que es dura a terme dins del marc de Temps de maduixes al Maresme:

  • El 30 d’abril es celebrarà la Fira de la Maduixa a Canet de Mar.
  • L’1 de maig es celebrarà la Fira de la Maduixa a Sant Cebrià de Vallalta.
  • L’1 de maig es celebrarà la Diada màgica de la maduixa i el vi a Sant Cebrià de Vallalta
  • El 8 de maig es celebrarà la Fira de la Maduixa a Arenys de Munt.
  • El 14 i 15 de maig es celebrarà la Fira de la Maduixa a Sant Pol de Mar.

Es pot comprovar a l’edició 2022 del Temps de maduixes amb la variada oferta gastronòmica que presenten els establiments participants (restaurants, pastisseries i establiments d’elaboració de productes agroalimentaris)

Podeu veure l’explotacions agràries productores i comercialitzadores de maduixes del Maresme en aquest enllaç. A més, tindreu informació de les varietats de maduixa que cadascuna d’elles produeix.

Per a més informació, visita www.saborsmaresme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details