Tasta Q Marca

TASTA Q MARCA

( DATES PER CONFIRMAR )

El cap de setamana del dissabte 27 de juliol, a Prats de Lluçanes se celebra el TastaQmarca. La gastronomia del Lluçanès és la gran protagonista de la reconvertida Mostra Gastronòmica del Lluçanès i la festa permet degustar especialitats de diferents establiments de la comarca, a preus d’entre 1 a 4 euros, fins ben entrada la mitjanit. D’entre tots els tasts del Lluçanès s’escull el millor a votació popular.

La mostra se celebra la vigília de la Fira de Sant Jaume i aquest any s’espera molta participació, tal i com els darrers anys, en què més d’un miler de persones va a passejar-se pel municipi tot catant tastets i assaborint la gastronomia inigualable del Lluçanès, on destaca el xai i el porc, com elements principals de la seva cuina, però també els bolets i els productors de l’hort, que donen personalitat a la cuina lluçanesa.

Així doncs, la jornada permet donar a conèixer les empreses i establiments de la zona a l’aire lliure i és la porta d’entrada a la Fira de Sant Jaume, on els protagonistes són la cultura, el territori i la tradició. 

El bo i millor del territori en petits tastets acompanyats de música en directe i molt bon ambient, que no t’ho expliquin! Passa un cap de setamana inigualable a Prats de Lluçanes.

Per més informacio, visita www.turisme.llucanes.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details