Tasta Q Marca

TASTA Q MARCA

( DATES PER CONFIRMAR )

El cap de setamana del dissabte 27 de juliol, a Prats de Lluçanes se celebra el TastaQmarca. La gastronomia del Lluçanès és la gran protagonista de la reconvertida Mostra Gastronòmica del Lluçanès i la festa permet degustar especialitats de diferents establiments de la comarca, a preus d’entre 1 a 4 euros, fins ben entrada la mitjanit. D’entre tots els tasts del Lluçanès s’escull el millor a votació popular.

La mostra se celebra la vigília de la Fira de Sant Jaume i aquest any s’espera molta participació, tal i com els darrers anys, en què més d’un miler de persones va a passejar-se pel municipi tot catant tastets i assaborint la gastronomia inigualable del Lluçanès, on destaca el xai i el porc, com elements principals de la seva cuina, però també els bolets i els productors de l’hort, que donen personalitat a la cuina lluçanesa.

Així doncs, la jornada permet donar a conèixer les empreses i establiments de la zona a l’aire lliure i és la porta d’entrada a la Fira de Sant Jaume, on els protagonistes són la cultura, el territori i la tradició. 

El bo i millor del territori en petits tastets acompanyats de música en directe i molt bon ambient, que no t’ho expliquin! Passa un cap de setamana inigualable a Prats de Lluçanes.

Per més informacio, visita www.turisme.llucanes.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes