Tast de Primavera a Alcanar

TAST DE PRIMAVERA A ALCANAR

Un any més no ha estat possible celebrar les festes de maig a causa de les restriccions dictades per la Generalitat a tota Catalunya, per tal de frenar l’expansió de la pandèmia de covid-19.

No obstant això, l’Ajuntament d’Alcanar ha preparat una programació cultural per als dos caps de setmana en què s’haurien celebrat les festes de Sant Isidre seguint les mesures de seguretat i protecció que marca el Procicat, amb el propòsit de celebrar un altre Tast de primavera.

Divendres 14 de maig, s’iniciarà la programació del segon cap de setmana amb el contacontes “Quin sabor té la lluna?” per als menors de 12 anys, que tindrà lloc a les 11.30 h al verger de la Mestra Gual. A la tarda, a les 17 h, a la plaça Lluís Companys, els xiquets i xiquetes podran ser membres d’un circ i aprendre a fer malabars i altres espectacles propis dels circs i a les 21 h, a la plaça del Mirador, Pop ladies farà un concert en clau de dona amb Sandra Polop d’Operación Triunfo.

Dissabte 15 de maig és la festivitat de Sant Isidre. La festa arrancarà amb un concert de l’orquestra Atalaia, “Música de revetlla” i a les 19 h,  al verger de la Mestra Gual, el cantautor valencià Feliu Ventura presentarà el seu nou disc, “Convocatòria”. A les, 20.30 h, l’orquestra Atalaia tornarà a fer un concert a la plaça Lluís Companys, “El color de l’esperança, Tour 2021”.

Diumenge 16 de maig, estarà dedicat  exclusivament als menuts de casa. A les 11.30 h, a la plaça del Mirador, la cantautora i contadora d’històries sorprenents, Lali Begood, presentarà “La vida secreta de les formigues” i a les 18 h, a la plaça Lluís Companys, la diversió estarà assegurada amb espectacle Infinit de circ a càrrec de la companyia Seon.

Els concerts  tenen un cost d’1 € i les entrades es poden adquirir a l’Ajuntament d’Alcanar i  l’Oficina de Turisme de les Cases, la recaptació total es destinarà al fons de contingència de la Covid-19.

Per a més informació, visita alcanar.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details