1r Concurs Ornitològic Terres de l’Ebre i del Sénia

Alcanar acull aquest cap de setmana el 1r Concurs Ornitològic Terres de l’Ebre i del Sénia

La població d’Alcanar acollirà aquest cap de setmana, del 13 al 15 d’octubre, el 1r. Concurs Ornitològic Terres de l’Ebre i del Sénia, organitzat per l’Associació Ornitològica de l’Ebre (FOAC) i l’Associació Ornitològica de Criadors del Sénia (FOCVA), amb el suport de l’Ajuntament canareu.

El concurs s’iniciarà divendres amb la recepció dels exemplars participants; dissabte el jurat emetrà el seu judici, i serà dissabte a la tarda, a les 17 hores, quan s’inaugurarà l’exposició oberta al públic.

Al concurs poden participar

ocells de les gammes de Color, Postura, Exòtics, Fauna Europea muntada autoritzada i Híbrids. Hi ha categoria individual, d’equip i de criador. Hi haurà diferents premis fins a arribar als 30 classificats. A més, els tres primers classificats en la categoria individual i en la de millor equip s’emportaran un diploma.

La mostra d’ocells es podrà visitar a l’edifici municipal dels Serveis Agraris Joan Gil d’Alcanar, divendres tarda, de les 17 hores a les 20 hores, i diumenge al matí, de les 9 hores a les 12.30 hores, que serà el moment que es farà el lliurament de premis.

Per a més informació, visita alcanar.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details