1r Concurs Ornitològic Terres de l’Ebre i del Sénia

Alcanar acull aquest cap de setmana el 1r Concurs Ornitològic Terres de l’Ebre i del Sénia

La població d’Alcanar acollirà aquest cap de setmana, del 13 al 15 d’octubre, el 1r. Concurs Ornitològic Terres de l’Ebre i del Sénia, organitzat per l’Associació Ornitològica de l’Ebre (FOAC) i l’Associació Ornitològica de Criadors del Sénia (FOCVA), amb el suport de l’Ajuntament canareu.

El concurs s’iniciarà divendres amb la recepció dels exemplars participants; dissabte el jurat emetrà el seu judici, i serà dissabte a la tarda, a les 17 hores, quan s’inaugurarà l’exposició oberta al públic.

Al concurs poden participar

ocells de les gammes de Color, Postura, Exòtics, Fauna Europea muntada autoritzada i Híbrids. Hi ha categoria individual, d’equip i de criador. Hi haurà diferents premis fins a arribar als 30 classificats. A més, els tres primers classificats en la categoria individual i en la de millor equip s’emportaran un diploma.

La mostra d’ocells es podrà visitar a l’edifici municipal dels Serveis Agraris Joan Gil d’Alcanar, divendres tarda, de les 17 hores a les 20 hores, i diumenge al matí, de les 9 hores a les 12.30 hores, que serà el moment que es farà el lliurament de premis.

Per a més informació, visita alcanar.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes