Street Food Summer Llançà

8a STREET FOOD SUMMER LLANÇA

T’​​imagines una tarda a la vora de la mar provant unes tapes delicioses amb vins del Empordà, botigues, concerts i copes? El proper dissabte 15 de juny… torna el Street Food Summer al Port de Llançà.

En aquesta vuitèna edició participen 11 establiments oferint un total de 20 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i la Cervesa de Roses.

Un any més, comptarem amb el STREET SHOP on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!

Tot plegat amb l’objectiu d’oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística.

Visualitza el fulletó

La vetllada començarà a partir de les 19h30 amb les degustacions de tapes, vins i cervesa acompanyats de la música de Covertons Trio. A partir de les 23h, els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el grup de versions Pinochio, per acabar amb una sessió de Dj Office!

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 2 i 4 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2€ i les copes 6€. També s’oferirà un forfait especial, per tal de facilitar cues, que es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà a partir del dissabte 8 de juny!

TASTA, BALLA I SOMRIU!!

Per a més informació, visita llançà.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details