Street Food Summer Llançà

7a STREET FOOD WINTER LLANÇA

T’​​imagines una tarda a la vora de la mar provant unes tapes delicioses amb vins del Empordà, botigues, concerts i copes?

Dissabte que ve 17 de juny, a partir de les 19h a la Gola del Port de Llança, torna el Street Food Summer al Port de Llançà. És durà a terme la 6a edició on 14 establiments oferiran un total de 22 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i Licors Quevall.

La vetllada començarà a partir de les 19h amb les degustacions de tapes, vins i licors acompanyats de la música de Covertons i Strawberry Friends. A partir de les 23h, els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el grup de versions de rock “Bazaga’s”, per acabar amb una sessió de DJ “Radio Cassette Night” amb els millors èxits de l’estiu!

Un any més, comptarem amb el STREET SHOP on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!

Tot plegat amb l’objectiu d’oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística.

Visualitza el fulletó

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 3,5 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2€ i les copes 5€.

A partir del 3 de juny , ja pots comprar el teu forfait a les Oficines de Turisme per només 10 euros. Estalvia’t cues!

Properament consulta les tapes que podràs degustar a www.visitllanca.cat

TASTA, BALLA I SOMRIU!!

Per a més informació, visita llançà.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details