Street Food Summer Llançà

6a STREET FOOD SUMMER LLANÇA

Et ​​imagines una tarda a la vora de la mar provant unes tapes delicioses amb vins del Empordà, botigues, concerts i copes?

Dissabte que ve 18 de juny, a partir de les 19h a la Gola del Port de Llança, torna el Street Food Summer al Port de Llançà. És durà a terme la 6a edició on 14 establiments oferiran un total de 22 tapes acompanyades dels vins de la DO Empordà i Licors Quevall.

La vetllada començarà a partir de les 19h amb les degustacions de tapes, vins i licors acompanyats de la música de Covertons i Strawberry Friends. A partir de les 23h, els bars del municipi oferiran copes per acompanyar el grup de versions de rock “Bazaga’s”, per acabar amb una sessió de DJ “Radio Cassette Night” amb els millors èxits de l’estiu!

Un any més, comptarem amb el STREET SHOP on els comerços del municipi oferiran una zona de botiguetes en el mateix espai de La Gola!

Tot plegat amb l’objectiu d’oferir una activitat diferent i innovadora per promocionar la gastronomia i el comerç local tot just a l’inici de la temporada alta turística.

El preu de la copa de vi serà de 2 euros i el de la tapa 3,5 euros, els refrescs i la cervesa valdran 2€ i les copes 5€.

Descarrega’t el fulletó fent clic aquí

També s’oferirà un forfait especial, per tal de facilitar cues, que es podran comprar amb antelació a les oficines de turisme de Llançà a partir del dissabte 4 de juny.

TASTA, BALLA I SOMRIU!!
Per més informació, visita llançà.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  18 de juny de 2022
 • Data final
  18 de juny de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Situació
  Carrer Miranda, 3, 17490 Llançà, Girona
 • Telèfon
  972 38 01 81
 • Correu electrònic
  llanca@llanca.cat
 • Fax
  972 38 12 58
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't