Visita guiada al Nucli Antic i tast de productes locals a Ascó

VISITA GUIADA AL NUCLI ANTIC I TAST DE PRODUCTES LOCALS AMB PASSEJADA AMB  LO LLAÜT

Ascó es troba en un emplaçament estratègic a l’Ebre, elevant-se tot just vora el riu Ebre i enmig d’una gran plana fluvial tancada per dos passos, el Pas de l’Ase i el Pas del Llop d’Andisc. Aquesta situació privilegiada permet gaudir de diferents espais naturals on descobrir la fauna i la flora més singular, rius i rierols i territori d’extenses planes de conreu i una frondosa vegetació que pot semblar-te una selva. Ascó et proposa diferents activitats per poder gaudir de tot això i més, les descobrim junts?

Et podràs endinsar pels carrers de la vila d’Ascó, estrets, tortuosos, amb ziga-zaga, on podreu descobrir aquell passat morisc que fa que el casc antic sigui tant encisador. Tot un conjunt patrimonial que de ben segur no us deixarà indiferents.

A l’antic molí es farà un tast de productes locals: embotits, pastisseria, vins, fruits secs… tots de gran qualitat, tots ells elaborats als obradors de les carnisseries del municipi, de productes Km0 de qualitat i proximitat.

I per finalitzar, una passejada amb el Llaüt Lo Roget. Gaudeix d’aquesta visita els dies:

  • 10 i 2 de juliol
  • 14, 21 i 29 d’agost
  • 4 de setembre.

Gaudireu del riu, escoltareu el xiuxiueig de l’aigua i admirareu els immensos boscos de ribera, la vegetació i els abundants ocells que hi habiten.

Per a més informació visita ascoturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes