Visita guiada al Nucli Antic i tast de productes locals a Ascó

VISITA GUIADA AL NUCLI ANTIC I TAST DE PRODUCTES LOCALS AMB PASSEJADA AMB  LO LLAÜT

Ascó es troba en un emplaçament estratègic a l’Ebre, elevant-se tot just vora el riu Ebre i enmig d’una gran plana fluvial tancada per dos passos, el Pas de l’Ase i el Pas del Llop d’Andisc. Aquesta situació privilegiada permet gaudir de diferents espais naturals on descobrir la fauna i la flora més singular, rius i rierols i territori d’extenses planes de conreu i una frondosa vegetació que pot semblar-te una selva. Ascó et proposa diferents activitats per poder gaudir de tot això i més, les descobrim junts?

Et podràs endinsar pels carrers de la vila d’Ascó, estrets, tortuosos, amb ziga-zaga, on podreu descobrir aquell passat morisc que fa que el casc antic sigui tant encisador. Tot un conjunt patrimonial que de ben segur no us deixarà indiferents.

A l’antic molí es farà un tast de productes locals: embotits, pastisseria, vins, fruits secs… tots de gran qualitat, tots ells elaborats als obradors de les carnisseries del municipi, de productes Km0 de qualitat i proximitat.

I per finalitzar, una passejada amb el Llaüt Lo Roget. Gaudeix d’aquesta visita els dies:

  • 10 i 2 de juliol
  • 14, 21 i 29 d’agost
  • 4 de setembre.

Gaudireu del riu, escoltareu el xiuxiueig de l’aigua i admirareu els immensos boscos de ribera, la vegetació i els abundants ocells que hi habiten.

Per a més informació visita ascoturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details