Sons del Camí, cicle de músiques amb ànima

SONS DEL CAMÍ, CICLE DE MÚSIQUES AMB ÀNIMA

Manresa es prepara per una nova edició del festival musical Sons del Camí, un esdeveniment cultural on s’organitzen concerts de música contemplativa, mística i espiritual. Es tracta d’un conjunt d’espectacles que comparteixen el patrimoni musical de la terra del Bages, així com de la identitat catalana i mitjançant el qual es convida a la reflexió, la relaxació i la meditació.

Sons del Camí, a través de les actuacions i espectacles musicals, pretén inspirar a tot el seu públic  en espais emblemàtics de la ciutat de Manresa, com el Parc de la Seu o els Jardins de la Cova. Són espais oberts i a l’aire lliure, els quals aporten tranquil·litat i relax enmig de la ciutat i on els concerts musicals harmonitzen la capital del Bages entre la natura.

L’inici d’aquest festival es remunta al camí de pelegrinantge de Sant Ignasi des d’Azpeitita i passant per Manresa, l’any 1522. Durant el seu camí i estada a la ciutat, va experimentar una forta transformació espiritural on el va dur a escriure els seus cèlebres Exercicis Espirituals, un llibre referent d’espiritualitat.

Es tracta de la 7a edició del festival, el qual comparteix una programació molt variada i amb diversos registres musicals, des de músiques antigues fins a contemporànies, passant per cançons de tradició oral i apropant als assistents obres tan reconegudes com les de Ramon Llull.

El cartell d’aquest any el formen artistes com Damià Olivella, Mara Aranda, Gerard Quintana, Amorante, MuOM i Elena Gadel, els quals donaran forma a les composicions artístiques sonores d’aquest cicle de música amb ànima.

Algunes de les entrades a les actuacions de Sons del Camí són gratuïtes, mentre que d’altres són de pagament. D’aquestes últimes, part dels ingressos recollits aniran destinats a campanyes de sensibilitacació, suport a població refugiada i educació per la pau

Per més informació, visita  www.sonsdelcami.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  21 de juliol de 2020
 • Data final
  24 de juliol de 2020 23:59
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Parc de la Seu, 08241, Manresa, Barcelona
 • Telèfon
  93 878 23 00
 • Correu electrònic
  ajt@ajmanresa.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't