Setmana Medieval de Sant Jordi

SETMANA MEDIEVAL DE SANT JORDI

Torna la festa medieval de Catalunya a Montblanc. La Setmana Medieval és una festa de caràcter medieval que se celebra a Montblanc (Conca de Barberà) en dates pròximes a la Diada de Sant Jordi, entre el 22 d’abril i l’1 de maig.

La 35a Setmana Medieval de Sant Jordi se celebra a partir del divendres 22 i enguany, compta amb un extens programa d’actes, que es renova parcialment a cada edició i s’enriqueix amb noves aportacions tecnològiques i artístiques.

Espectacles

  • Dijous 22 d’abril: Es donarà el tret de sortida a La Setmana Medieval amb el tradicional Pregó de la setmana Medieval que és farà a les 18h des del Balcó de la casa Desclergue (Plaça Major). A les 22h tindrà lloc l’espectacle de llum foc i so, Dractum Nocte i seguidament, a les 22:30h, es celebrarà el Correfoc.
  • Divendres 23 d’abril: A les 13 es farà l’Entrega de la Rosa. A les 17h es realitzarà la Cantata Teatrtal “La llegenda de la princesa i Sant Jordi” de Jordi Cartanyà al Claustre St. Francesc. A les 21 i a les 23h es durà a terme La Llegenda de Sant Jordi, l’espectacle més emblemàtic de la Setmana Medieval. Finalment, a les 23h Crim i La Inquisición faràn Concert Musical al Pavelló del Casal Montblanquí.
  • Dissabte 24 d’abril: A les 17h es realitzarà la Cantata Teatral “La llegenda de la princesa i Sant Jordi” de Jordi Cartanyà al Claustre St. Francesc. A les 17:30h tindrà lloc la Comitiva de les 5 Cases, i a les 18h, Rabinat i Alamanda, una història d’un casament medieval.
  • Divendres 29 d’abril: Durant aquest dia, es celebraràn dos actes. Les Rondes Trobadoresques a les 20h i el Sopar Reial a les 21h a l’Esglèsia St.Francesc.
  • Dissabte 30 d’abril:  A les 17h tindrà lloc la Cantata Teatral “La llegenda de la princesa i Sant Jordi” de Jordi Cartanyà al Claustre St. Francesc. A les 21h es celebrarà el Torneig Medieval Nocturn a la Muralla Sant Francesc.
  • Diumenge 1 de maig: A les 12h es farà la Cantata Teatral “La llegenda de la princesa i Sant Jordi” de Jordi Cartanyà al Claustre St. Francesc. A les 13h, tindràn lloc els Jocs Medievals a Cavall a la Muralla Sant Francesc. A les 17:30h es celebrarà la Comitiva de les 5 Cases. Per donar cloenda a la Setmana Medieval es drurà a terme la representació Dones de Llegenda, on es teatralitzaràn situacions quotidianes de l’època a mode de reflexió.

Durant els dies 23, 24 i 30 d’abril, pels carrers de la vila, hi podreu trobar: el Mercat Medieval, la Mostra d’Oficis, el Mercat de Vins i Caves i el Campament de Poble (on es faràn diverses recreacions de la vida medieval). A més, a l’Escola Cavalleresca s’organitzaran activitats per als més petits.

Descarrega’t el programa de l’esdeveniment clicant aquí!
Per a més informació i reserves d’entrades, visita www.setmanamedieval.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't