Setmana del Vi Català

SETMANA DEL VI CATALÀ

La Setmana del Vi Català dóna a conèixer i promociona els vins de Catalunya arreu del territori. És la festa anual dels vins catalans, un esdeveniment que agrupa tot un conjunt d’activitats per tot el territori català amb un gran objectiu comú: oferir un tast de la immensa varietat i riquesa del sector.

Es durà a terme del 4 al 13 de novembre a diverses comarques.

El programa d’activitats és molt variat, amb esdeveniments organitzats des de diferents empreses, entitats i particulars.

Són els actors claus del sector qui ens ofereixen la seva experiència. Enguany, la Setmana s’emmarca dins del certamen Gastronòmic Fòrum i comptarà amb un acte clau: el Showroom del Vi Català, organitzat per PRODECA amb la col·laboració de l’INCAVI. Un esdeveniment que vol posar en contacte als diferents agents del sector del vi català per tal de generar sinergies i servir d’impuls.

ENOTURISME

Els viticultors, productors i cellers de vins catalans obren les portes de les seves explotacions i instal·lacions per ensenyar-nos com elaboren els seus productes.

GASTRONOMIA I RESTAURACIÓ

Maridatges, show cookings i d’altres activitats per viure les millors experiències gastronòmiques.

ACTIVITATS COMERCIALS

Diferents comerços i punts de venda de vins catalans ofereixen promocions especials durant la Setmana del Vi Català. Promocions i ofertes especials que acompanyen activitats molt variades, que van des d’un tast de vins fins a una presentació d’algun producte exclusiu.

CULTURA I VI

Exposicions, concerts, documentals, lectures o altres intervencions artístiques per reflexionar sobre el món del vi a través de la música, el cinema, l’art o la poesia.

ACTIVITATS DIVULGATIVES

Tallers, jornades, visites a museus i centres d’interpretació del vi o activitats dins de les biblioteques, entre d’altres propostes pensades per donar a conèixer el vi català, el seu procés d’elaboració i la seva història.

Per a més informació, consulta

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details