Setmana del Vi Català

SETMANA DEL VI CATALÀ

La Setmana del Vi Català és un nou format de promoció dels vins catalans adaptat a l’actual situació del COVID-19.

La Setmana del Vi Català neix davant la impossibilitat d’organitzar enguany la Mostra de Vins i Caves de Catalunya i, amb la voluntat de l’INCAVI, d’organitzar un altre esdeveniment que compti amb la participació de tots els agents del sector.

Tot i que, en un primer moment, la voluntat era que la Setmana del Vi Català comptés amb activitats presencials de petit format i virtuals, les darreres mesures restrictives i la situació de l’afectació del COVID a Catalunya, ha obligat a què la Setmana sigui completament virtual.

En aquest aspecte, el director general de l’INCAVI ha destacat la responsabilitat i l’agilitat dels cellers i promotors d’activitats en readaptar i canviar les activitats.

La Setmana del Vi Català, 70 activitats amb el vi com a protagonista i la Festa del Vi Novell

La Setmana del Vi Català ha comptat amb una programació oberta i participativa (enllaç), feta amb les propostes dels propis actors del sector més les que ha organitzat l’INCAVI de forma directa.

També, tenint en compte que l’11 de novembre és la Festa del Vi Novell i que enguany no es podrà fer la Festa al Palau Robert per tastar els vins novells de l’any, s’han preparat activitats virtuals per poder conèixer aquest primer vi de l’any.

Una Setmana del Vi Català amb un canal de TV propi

Per donar cobertura a les mesures actuals i per facilitar poder gaudir del vi i conèixer el seu sector evitant desplaçaments, des de l’INCAVI s’ha treballat perquè la Setmana es pugui gaudir en tot moment des de casa, amb un canal propi de TV on, a través del canal de You Tube de l’INCAVI s’oferirà una programació pròpia.

Els presentadors estaran al Palau Robert de Barcelona i, des d’allà, connectaran amb tots els participants a través d’internet. Aquest canal estarà conduït per David Jobé i Judit Cortina, d’Enoturista.cat

Per més informació, consulta www.setmanadelvicatala.cat

Organitza:

Enter an address or map lat and lng from the Contact tab.

Deixa un comentari