Setmana de la Natura 2022

SETMANA DE LA NATURA 2022

Del 22 de maig al 5 de juny tindrà lloc a Catalunya, de nord a sud, la “Setmana de la Natura”, una setmana per promocionar el respecte i la preservació de l’entorn natural a través de diferents activitats.

Es tracta d’una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), una entitat sense ànim de lucre formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca, a la qual s’hi sumen molts ajuntaments.

Sota el lema #nomésunplaneta l’edició de la Setmana de la Natura d’aquest any vol posar l’accent en la pèrdua de biodiversitat que estem patint a nivell planetari.

Aquesta iniciativa ens dona l’oportunitat d’erigir-nos en agents d’actuació i de canvi, per això ens proposa diferents maneres d’implicar-nos-hi:

  • Organitzant una activitat com a part d’un col·lectiu,
  • participant de les activitats que s’han organitzat
  • O bé, difonent aquesta iniciativa per donar-la a conèixer a tothom.

Us animem a visitar la web de la Setmana de la Natura on trobareu el formulari per organitzar una activitat i els materials necessaris per a la difusió de la campanya. En cas que només vulgueu participar en una activitat heu de tenir en compte que cal inscripció prèvia.

Consulta el llistat d’activitats fent clic aquí

Per a més informació visita setmanadelanatura.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes