Setmana de la Natura 2022

SETMANA DE LA NATURA 2022

Del 22 de maig al 5 de juny tindrà lloc a Catalunya, de nord a sud, la “Setmana de la Natura”, una setmana per promocionar el respecte i la preservació de l’entorn natural a través de diferents activitats.

Es tracta d’una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), una entitat sense ànim de lucre formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca, a la qual s’hi sumen molts ajuntaments.

Sota el lema #nomésunplaneta l’edició de la Setmana de la Natura d’aquest any vol posar l’accent en la pèrdua de biodiversitat que estem patint a nivell planetari.

Aquesta iniciativa ens dona l’oportunitat d’erigir-nos en agents d’actuació i de canvi, per això ens proposa diferents maneres d’implicar-nos-hi:

  • Organitzant una activitat com a part d’un col·lectiu,
  • participant de les activitats que s’han organitzat
  • O bé, difonent aquesta iniciativa per donar-la a conèixer a tothom.

Us animem a visitar la web de la Setmana de la Natura on trobareu el formulari per organitzar una activitat i els materials necessaris per a la difusió de la campanya. En cas que només vulgueu participar en una activitat heu de tenir en compte que cal inscripció prèvia.

Consulta el llistat d’activitats fent clic aquí

Per a més informació visita setmanadelanatura.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details