Saló de Pasqua per als menuts a Amposta

Del 25 al 27 de març, el pavelló de les pistes blaves s’omplirà d’activitats en la 34a edició del Saló de Pasqua

De dilluns 25 de març a la tarda fins el dimecres 27, el pavelló 3, conegut popularment com el de les pistes blaves, es transformarà en el Saló de Pasqua. Torna, per trenta-quatrè any, aquesta cita lúdica dirigida als infants i adolescents de la ciutat. Ho farà amb quatre zones diferenciades: una zona infantil amb sorral, biblioteca i activitats per als nadons; una zona de tallers, una zona esportiva i una zona d’inflables.

Tot plegat es farà amb la col·laboració d’entitats, tant esportives com socials, que realitzaran activitats com tallers de cuina, de samarretes, pintacares, pràctica de diferents esports… També hi ha previst que hi haja un túnel del terror, una zona amb cars i un laberint de foc. A més, dilluns a la tarda, Apasa col·laborarà amb un Taller sensorial i dimecres a la tarda hi haurà una activitat de Tataküa i un taller de Toko x tu. El dimarts i el dimecres al matí, el Parc Natural, Trencaclosques, l’Associació d’Escacs, els Castellers, l’Agrupació Monstianell i Protecció Civil també oferiran tallers i activitats.

A més, cada tarda hi haurà una activitat especial a partir de les 17.30h. El dilluns serà un espectacle de màgia, el dimarts un contacontes amb la Unitat Canina de la Policia Local d’Amposta i el dimecres una xocolatada gentilesa de Caprabo.

El Saló de Pasqua serà del dilluns 25 de març a la tarda (de 16h a 20h) al dimecres 27 de març (l’horari de dimarts i dimecres serà de 10h a 13h i de 16h a 20h). El preu serà de 3 euros per migdia i 4 euros tot el dia. La franja tranquil·la sense música serà els dos matins de 10h a 11.30h i les tres tardes de 16h a 17.30h.

Per a més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details