Festival del Xató a Vilanova i la Geltrú

FESTIVAL DEL XATÓ A VILANOVA I LA GELTRÚ

Això de menjar xató i beure bon vi per acompanyar està prou bé, però la #rutaXato va molt més enllà.

És una excusa fantàstica per sortir de casa i gaudir de tot el que et poden oferir les nostres comarques. Tria entre més de 200 propostes i activitats: cultura, enoturisme, platja, música, ciclisme, història, senderisme, festes populars… Vine amb la parella i viu moments romàntics en racons encisadors. Engresca els amics a fer un tast de vins.

A Vilanova i la Geltru el proper divendres dia 4 de febrer, se celebrarà el Festival del Xató i la Festa dels Mercats al Mercat de Mar, una oportunitat única per conèixer i adquirir els productes necessaris per elaborar un autèntic Xató de Vilanova i la Geltrú i per gaudir d’una festa amb una variada degustació de tapes elaborades amb productes que habitualment ofereixen els paradistes del mercat.

L’objectiu del Festival és fer un pas més cap a consolidar aquest esdeveniment com un aparador de la gastronomia vilanovina: els seus plats i els seus productes dins d’un marc incomparable com és el Mercat de Mar. A més, no et pots perdre el concurs nacional de Xató Pere Tàpias, participa clicant a www.vilanovaturisme.cat/concurs

Per més informació, visita www.vilanovaturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details