Rock N’ Riu Deltebre

ROCK N’ RIU DELTEBRE

L’Ajuntament de Deltebre no ens deixa avorrir mai! Per començar amb ganes l’any acadèmic ha organitzat el festival Rock N’ Riu que es duran a terme del 16 al 18 setembre i tindrà lloc al Parc Fluvial del Delta.

Durant el cap de setmana, al Parc Fluvial del Delta hi haurà food trucks, vermuts musicals amb sessió de DJs, l’exposició del “Rei Lleó” a càrrec de l’entitat Feel Dance, i diverses activitats ofertes per comerços locals: exhibició de cotxes tuning, presentacions de col·lecció de moda i d’ulleres 3D, tallers i xerrades.

El Rock N’ Riu iniciarà:

  • El divendres 16: a les 22.30 h amb el concert de MX-30. Tot seguit serà el torn de Crator, a les 23 h, i a les 24 h serà novament el torn de MX-30 que finalitzaran la jornada.
  • El dissabte 17: els concerts iniciaran a les 23 h amb l’actuació de Juno i es clourà a les 24 h amb La Mangrana. Després del concert del dissabte, hi haurà sessió de música amb els DJ Adam i DJ Pelló.

Visualitza aquí el programa

També et pots descarregar la programació de l’HAPPY FOOD TRUCKS que estaran instal·lats al Parc fluvial del Delta del 16 al 18 de setembre.

Per a més informació, visita www.deltebre.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details