Fira del Regal de Navàs

FIRA DEL REGAL DE NAVÀS

I amb el desembre, arriben les Festes de Nadal a Navàs!

L’Ajuntament i les entitats del poble han organitzat pel desembre i gener un programa d’activitats lúdiques, culturals i festives per poder celebrar les festes nadalenques.

Consulta la programaxió fent clic aquí.

Aquest any seguim amb el tradicional «BALL DE NADAL» organitzat pel Club Bàsquet Navàs, el Club Esportiu Navàs i la Societat Ocellaire de Navàsel 25 de desembre, partir de les 12 de la nit, al Pavelló Blau i el 23 de desembre hi haurà el «WINTER IS COMING» organitzat per La Faràndula, a partir de les 12 de la nit, al Pavelló Blau.

Els infants podran passar-ho molt bé amb tots els tallers i jocs que trobaran al «JUGAMENUT», les tardes del 27 al 29 de desembre, i al «CAGA TIÓ» gegant del dijous 21 de desembre, a la Plaça de l’Ajuntament.

L’Agrupament Escolta Ali-Bei també ha preparat el tradicional «PESSEBRE VIVENT», que podrem veure el dia 23 de desembre, de 6 a 7 de la tarda, a la Plaça de l’Església.

L’Agrupació Sardanista també ha organitzat el tradicional «CONCERT DE CAP D’ANY», amb l’Orquestra Selvatana, el dia 1 de gener, a les 7 de la tarda, al Pavelló Blau.

L’Associació de Veïns del Mujal tornaran a organitzatel «PATGE REIAL» el 29 desembre, a les 17:30h, al Mujal.

La Comissió de la Cavalcada ha organitzat el «PATGE REIAL» pels infants que vulguin portar la carta pel dissabte 30 de desembre, a les 6 de la tarda, a la Plaça de l’Església. El 2, 3 i 4 de gener hi haurà les bústies dels patges a les següents ubicacions: Plaça de l’Església, Eix i al final del Passeig a prop de Plaça Gaudí. «ENCÀRRECS PELS REIS» el dia 4 de gener, de 20 a 23h, a l’Escola Diocesana de Navàs. Els reis, però, els podrem rebre com sempre en la «CAVALCADA DELS REIS» el dia 5 de gener, a les 7 de la tarda, a la Carretera de Berga.

El 16 de desembre, de 10 a 14h i de 16 a 18h, el carrer i plaça de l’església acollirà la «FIRA DEL REGAL» amb parades, decoració nadalenca, espectacle infantil actuació de l’Escola Municipal de Música Mestre Josep M Castellaentre altres. Programa a part.

Del 19 de desembre al 5 de gener, els joves podran gaudir de totes les activitats organitzades pel Raig amb el «NADAL JOVE AL RAIG» amb el quinto, decoració nadalenca, realitat virtual, karaoke…

Al Casal Sant Genís també acollirà tot un seguit de concerts durant el desembre. El primer d’ells serà el concert de Nadal de L’Escola Municipal de Música Josep Maria Castella el dia 14 de desembre, a les 17:15h i a les 19h amb «EL PETIT PRÍNCEP». El diumenge 16 de desembre, a les 18h, podrem gaudir del concert amb «LA MERCABANDA» la banda del zona Franca, el nou Late Night de TV3. El 17 de desembre, a les 18h, serà el torn del «CONCERT DE NADAL DE LA CORAL NOVA». Finalment, el 22 de desembre, en dues sessions a les 17h i a les 19 h, al Casal Sant Genís acollirà el «FESTIVAL DE NADAL DE FIT KID», l’espectacle nadalenc de l’equip de competició i l’Escola de Fit Kid Navàs. Les entrades gratuïtes es poden reservar a http://entrades.navas.cat

Al Casal de la Gent Gran, el dia 20 de desembre, a les 18h, hi haurà la «TORRONADA I BALL AMB BORA BORA» amb un preu de 10€ i el dia 26 desembre, a les 17:00h, es presentarà «L’ESPECTACLE NADALENC DE LES ESTRELLES D’OR». El preu de col·laboració serà de 4€.

Durant tot el nadal hi haurà la campanya comercial «COMPRAR A NAVÀS SURT A COMPTE!» als establiments adherits.

Per a més informació, visita www.navas.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details