Revela’T Festival de Fotografia Analògica

X EDICIÓ REVELA’T FESTIVAL A VILASSAR DE DALT

Revela’T és un festival fotogràfic que es posiciona com a referent internacional en fotografia analògica contemporània; un punt de trobada a Vilassar de Dalt pels aficionats a la fotografia i en especial pels aficionats de la fotografia analògica. Sense renunciar a res, però apostant pels procediments fotogràfics que requereixin una mirada i un temps més reposat, compartint experiències, coneixements amb fotògrafs, institucions i projectes. 

Del 9 de setembre al 2 d’octubre es celebrarà el festival Revela’t amb el lema “Tempus Fugit”, un concepte que s’obre a moltes interpretacions, amb un ampli programa d’exposicions, xerrades, debats, demostracions, tallers i punts d’exposició i venda.

  • Les exposicions estaran obertes sense interrupcions des del 10 de setembre fins al 2 d’octubre. 
  • El cap de setmana principal serà el segon, 16, 17 i 18 de setembre, amb la inauguració oficial, la fira comercial, el markets, xerrades, tallers i activitats per a un públic familiar.
  • En aquesta desena edició, hi ha un altre cap de setmana destacat, 1 i 2 d’octubre, amb un Photobook Market, conferències, debats, xerrades i activitats dedicades al Fotollibre, i el desè aniversari de Revela’T amb festa i concerts.
  • Tots els caps de setmana hi haurà activitats lúdiques paral·leles, visites guiades, gimcanes, photowolk, etc.

Fes clic aquí per visualitzar el programa

Compra aquí les teves entrades

Per a més informació, visita www.revela-t.cat

Organitza:

Associació Fotogràfica Espaifoto

Event Details
Leave a Comment

Event Details