REMEIART, Vermuts i Licors a Santa Margarida i els Monjos

CONÉIX LES HERBES REMEIERES

( DATES PER CONFIRMAR )

El Remeiart va néixer l’any 2011 a Santa Margarida i els Monjos com a projecte de difusió i coneixement de les herbes remeieres impulsat des de l’Ajuntament i fet amb la col·laboració de les entitats i el teixit econòmic local amb l’objectiu de donar a conèixer les herbes des de tots els seus possibles àmbits: salut, benestar, alimentació, botànica, etc.

Consta de 3 celebracions destacades 

Fira Rameiart: el dia 16 de juny, es duu a terme cada tercer diumenge de juny al recinte del Castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos, i està dedicada íntegrament a les herbes remeieres i a tots els productes que es poden crear amb elles. Es tracta d’una fira pensada per viure-la plenament, per gaudir passejant tot olorant sabons, gaudint de l’artesania feta amb herbes, tastant licors o menges fetes amb herbes o gaudint de la saviesa d’aquells que elaboren preparats per a la salut i el benestar.

Nit de Vermuts: el dia 8 de juny, ofereixen una proposta nocturna per tastar vermuts, licors i combinats a l’aire lliure en el marc del jardí del Molí del Foix. Degustacions, exhibicions, espectacles i tallers de cocteleria per adults i infants.

Herbes Campus: el 14 i 15 de juny es ralitzaran tallers i cursos amb inscripció prèvia. 

Per més informació: remeiart.cat 

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't