Festivals de Senderisme dels Pirineus

FESTIVALS DE SENDERISME DELS PIRINEUS

Una nova edició dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, la sisena, està a punt de començar. Ho farà el 14 de maig amb el Festival Camina el Berguedà. Enguany hi haurà més festivals que mai, per primera vegada, se celebraran a les 11 comarques pirinenques.

Els #FSP2021 arriben carregats d’activitats, noves propostes i concursos perquè gaudeixis de la muntanya amb seguretat.La sisena edició compta amb un total de 13 festivals per tot el Pirineu des del mes de maig fins al mes d’octubre.

No us perdeu ni un detall: el calendari dels tots festivals amb la informació relativa a cada un d’ells, els millors consells a l’hora de fer senderisme… i com a novetat d’enguany, un concurs de fotografia a través d’Instagram en què els premiats podran gaudir d’un cap de setmana per a dues persones amb allotjament i activitat de senderisme inclosos.

En l’edició d’enguany dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, fer fotos pot tenir premi. Del 14 de maig al 24 d’octubre us convidem a compartir a Instagram les vostres fotografies d’algun dels 13 festivals d’enguany i a etiquetar-les amb el hashtag #FSP2021. Hi haurà dos concursos de fotos (un per als primers set festivals, i l’altre per als sis restants) i, per tant, dues fotografies premiades. Els/les persones guanyadores gaudiran d’una experiència guiada de senderisme al Pallars Jussà per a dues persones amb dinar pallarès, tren des de Lleida i una nit d’hotel inclosa! Podeu consultar les bases del concurs aquí.

Si vols estar ben preparat/ada pels Festivals de Senderisme dels Pirineu ssegura’t de portar la roba adequada, el calçat adient i consultar les previsions meteorològiques abans de començar la ruta. També et recomanem consultar els consells sanitaris per gaudir d’uns festivals lliures de COVID-19.

No t’oblidis de compartir les teves fotos amb el hashtag #FSP2021.

Visualitza tot el calendari clicant AQUÍ
Més informació a festivalsdesenderismedelspirineus.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details