Quan el Sol es Pon

QUAN EL SOL ES PON

Al juliol i a l’agost des de l’àrea de turisme s’ha programat Quan el sol es pon, un cicle de concerts a diferents espais de Palamós per gaudir els vespres.

Dos dels concerts estan pensats pels més menuts de la casa i els altres tres per a tot tipus de públic.

Sempre però mantenint les mesures de seguretat sanitària, on el públic ha d’estar assegut mantenint la distància de seguretat d’un metre i mig o l’ús de la mascareta.

Quan el sol es pon s’inicia el dimarts 7 de juliol a les 19:30 al escenari del passeig amb un concerts pels menuts amb el grup ATRAPASOMNIS, L’AVENTURA DE SOMIAR, a través de cada cançó ens explicaran diferents somnis que han anat recollint amb els anys.

El dijous 16 de juliol a les 20:30h a la plaça Sant Pere tindrem LITUS3, una banda de rock peculiar especialista en versions ben conegudes de REM, U2, Michael Jackson, Queen, Police, Beatles o Coldplay.

Els més menuts el dimarts 21 de juliol a les 19:30h a la plaça Catalunya podran fer un viatge musical a través de la música negra amb PAUERKIDS, BLACK MUSIC.

Pels més atrevits el dijous 30 de juliol a les 20:30h al escenari del passeig LOS SARA FONTÁN ens portaran la seva proposta improvisada de música clàssica fins la rock experimental a través del seu violí i la percussió.

Finalment el 13 d’agost a les 20:30h a la Plaça Catalunya podrem rememorar des dels mítics FooFighters a Bob Marley de la mà dels THE BEST OF amb en Toni Molina a la bateria, veu i guitarra Miquel Abras, i el baix Carles Ramió.

Més informació  a l’agenda que trobareu a www.visitpalamos.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details