Quan el Sol es Pon

QUAN EL SOL ES PON

Al juliol i a l’agost des de l’àrea de turisme s’ha programat Quan el sol es pon, un cicle de concerts a diferents espais de Palamós per gaudir els vespres.

Dos dels concerts estan pensats pels més menuts de la casa i els altres tres per a tot tipus de públic.

Sempre però mantenint les mesures de seguretat sanitària, on el públic ha d’estar assegut mantenint la distància de seguretat d’un metre i mig o l’ús de la mascareta.

Quan el sol es pon s’inicia el dimarts 7 de juliol a les 19:30 al escenari del passeig amb un concerts pels menuts amb el grup ATRAPASOMNIS, L’AVENTURA DE SOMIAR, a través de cada cançó ens explicaran diferents somnis que han anat recollint amb els anys.

El dijous 16 de juliol a les 20:30h a la plaça Sant Pere tindrem LITUS3, una banda de rock peculiar especialista en versions ben conegudes de REM, U2, Michael Jackson, Queen, Police, Beatles o Coldplay.

Els més menuts el dimarts 21 de juliol a les 19:30h a la plaça Catalunya podran fer un viatge musical a través de la música negra amb PAUERKIDS, BLACK MUSIC.

Pels més atrevits el dijous 30 de juliol a les 20:30h al escenari del passeig LOS SARA FONTÁN ens portaran la seva proposta improvisada de música clàssica fins la rock experimental a través del seu violí i la percussió.

Finalment el 13 d’agost a les 20:30h a la Plaça Catalunya podrem rememorar des dels mítics FooFighters a Bob Marley de la mà dels THE BEST OF amb en Toni Molina a la bateria, veu i guitarra Miquel Abras, i el baix Carles Ramió.

Més informació  a l’agenda que trobareu a www.visitpalamos.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes