Pica-Tasta a Calafell

PICA-TASTA AL CARRER MONTURIOL DE CALAFELL

El cap de setmana del 10 al 12 de setembre serà l’últim cap de setmana del Pica-Tasta Monturiol, i amb aquest, la fi de la iniciativa per a dinamitzar el carrer durant els mesos d’estiu, per a ajudar als empresaris de l’oci nocturn, afectats molt directament per la pandèmia de la Covid-19, a poder continuar amb la seva activitat.

De 20h fins a 24h al Pica-Tasta es podrà gaudir de diferents ofertes gastronòmiques de qualitat i de proximitat  que els establiments locals oferiran.

Cada cap de setmana s’ha realitzat una temàtica diferent per tal de dinamitzar el Carrer Monturiol, però en aquest, es manté la música Rockabilly.

En diferents punts del carrer sonarà un fil musical instal·lat especialment per a l’ocasió i diumenge comptarem amb el concert de Six in Town. Un grup que ens oferirà temes propis i cançons molt conegudes d’aquest estil. Tot això maridat amb les especialitats que cada establiment local oferirà.

Al centre del carrer Monturiol hi haurà un simulador de realitat virtual a càrrec de l’Escape Room Calafell (amb un preu que oscil·larà entre 2 i 4 euros, depenent del joc).

Recordar que, per accedir al Pica-Tasta, s’haurà de passar pel control d’accés, ubicat a cada entrada de carrer. Els assistents hauran d’utilitzar el mobiliari de les terrasses que hi haurà al llarg del carrer per a gaudir de la música, el beure i el menjar, ja que ningú podrà estar dempeus, d’acord a les mesures vigents.

Per més infomració, visita turisme.calafell.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details