Aquest Nadal peix fresc de Palamós!

AQUEST NADAL, A TAULA, PEIX FRESC DE PALAMÓS!

Així promociona l’Ajuntament de Palamós el consum de peix fresc i de proximitat durant les festes de nadal. La campanya se centra en les xarxes socials i mitjans de comunicació, promocionant la qualitat del peix fresc desembarcat a la llotja palamosina.

Aquesta campanya de nadal també comptarà amb la distribució de catàlegs de promoció del peix de Palamós, que es podran trobar a les peixateries del mercat municipal i del mercat de la llotja de peix i a altres establiments col·laboradors del projecte Palamós Peix.

L’objectiu és el consum i coneixement del peix desembarcat a la llotja de Palamós, destacant i garantint al consumidor la màxima qualitat que tenen aquests productes pesquers, idonis per a ser els plats principals en els àpats nadalencs.

Aquesta campanya de Nadal que impulsa el pla estratègic de desenvolupament local Palamós Peix, compta amb la distribució de catàlegs de promoció del peix de Palamós, que es podran trobar, a les peixateries del Mercat Municipal i Mercat de la llotja del peix i a altres establiments col·laboradors del projecte.

Aquests catàlegs inclouen els contactes de les peixateries locals on poder realitzar les comandes de producte pesquer desembarca a la llotja palamosina, així com consells de cuina i receptes de diferents espècies de peix.

El catàleg permetrà generar una major visibilitat de les persones que es dediquen professionalment al sector de la pesca i el que representa la seva feina per a la societat, participant en l’economia blava, amb la cura per la preservació i sostenibilitat del mar.

Per garantir la traçabilitat del producte Palamós Peix ja compta amb 12 especies etiquetades amb codi QR. Aquesta eina que es va començar a fer servir fa un any i que serveix per etiquetar els peixos i controlar la seva qualitat al llarg de tota la cadena de distribució.

Fins ara, s’etiquetaven 9 espècies i enguany s’han afegit 3 més: el pagre, el lluç i el rap ros. Amb aquest codi, l’usuari pot escanejar aquest codi i veure tota la informació del peix (quina espècie és, quina embarcació l’ha captura, entre d’altres) i també una recepta per cuinar-lo.

Aquest nadal, a taula, peix fresc de Palamós!

Per més informació, visita visitpalamos.cat

Organitza:

  

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  10 de desembre de 2021
 • Data final
  7 de gener de 2022
 • Estat
  Anteriors
 • Situació
  Port de Palamós, 17230 Palamós
 • Telèfon
  972 600 424
 • Correu electrònic
  infomuseu@palamos.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't