Nomad Festival a Malgrat de Mar

NOMAD FESTIVAL A MALGRAT DE MAR

El Nomad Festival és un esdeveniment amb les millors propostes de festivals des de 2015 i amb 25 edicions realitzades. És un festival que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, una revetlla mediterrània per gaudir-la en parella, amb els teus amics o en família!

Aquest any torna amb més força que mai per celebrar amb vosaltres un estiu inoblidable. Aquest Nomad Festival 2021 farà que les tardes d’estiu siguin úniques: la creativitat dels nostres emprenedors, els millors restauradors que faran les delícies dels més foodies, espectacles, màgia, teatre i concerts acústics de petit format que us permetran descobrir talent local i emergent.

El Parc Francesc Macià serà l’escenari perfecte per celebrar el Nomad festival el 2, 3 i 4 de juliol en un espai per compartir en llibertat, ple de música, color, moda, disseny, jocs, tallers, teatre, ganes de riure, de ballar i de viure. El recinte està dissenyat per complir amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries i alhora celebrar un estiu 100% Nomad Festival.

Horaris
  • Dia 2 de 18.00 a 01.00h.
  • Dia 3 de 18.00 a 01.00h
  • Dia 4 de 18.00 a 23.00h

Així definim un dia perfecte. Una experiència completa en família en un entorn únic.

Per a totes les edats, al Nomad només ens posem un límit: Fins que el cos aguanti!

Per a més informació, visita nomadfestival.cat

Amb el suport de:

Event Details
Leave a Comment

Event Details