Nomad Festival a Malgrat de Mar

NOMAD FESTIVAL A MALGRAT DE MAR

El Nomad Festival és un esdeveniment amb les millors propostes de festivals des de 2015 i amb 25 edicions realitzades. És un festival que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, una revetlla mediterrània per gaudir-la en parella, amb els teus amics o en família!

Aquest any torna amb més força que mai per celebrar amb vosaltres un estiu inoblidable. Aquest Nomad Festival 2021 farà que les tardes d’estiu siguin úniques: la creativitat dels nostres emprenedors, els millors restauradors que faran les delícies dels més foodies, espectacles, màgia, teatre i concerts acústics de petit format que us permetran descobrir talent local i emergent.

El Parc Francesc Macià serà l’escenari perfecte per celebrar el Nomad festival el 2, 3 i 4 de juliol en un espai per compartir en llibertat, ple de música, color, moda, disseny, jocs, tallers, teatre, ganes de riure, de ballar i de viure. El recinte està dissenyat per complir amb totes les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries i alhora celebrar un estiu 100% Nomad Festival.

Horaris
  • Dia 2 de 18.00 a 01.00h.
  • Dia 3 de 18.00 a 01.00h
  • Dia 4 de 18.00 a 23.00h

Així definim un dia perfecte. Una experiència completa en família en un entorn únic.

Per a totes les edats, al Nomad només ens posem un límit: Fins que el cos aguanti!

Per a més informació, visita nomadfestival.cat

Amb el suport de:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes