Museïtzació El Pla de Santa Maria

LA MUSEÏTZACIÓ DEL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL TÈXTIL SITUAT EN LA FÀBRICA DEL PLA DE SANTA MARIA

Un projecte d’Història i Patrimoni

El passat dia 2 de març s’ha fet l’acte de lliurament i recepció dels treballs de museïtzació del Centre d’Interpretació del Tèxtil.

El Centre d’Interpretació del Tèxtil posa en valor, amb continguts i recursos museogràfics didàctics, el patrimoni dels telers i altres elements tèxtils de la fàbrica, ja restaurats, i s’estructura en cinc àmbits:

  • El tèxtil català passat i futur, el context.
  • La Fàbrica.
  • Els empresaris.
  • El procés productiu.
  •  L’espai social.

També es preveu un espai per portar-hi a terme tallers i petites exposicions relacionades amb el patrimoni tèxtil, entre altres accions.

El Centre d’Interpretació del Tèxtil està ubicat en una de les naus de La Fàbrica del Pla de Santa Maria, i la seva museïtzació està inclosa en el projecte FEDER Alt Camp: història i patrimoni.

S’ha creat altcamp.net, la website específica on podreu trobar i descarregar totes les imatges, notícies i documentació referent als 8 projectes que formen part d’Alt Camp: Història i Patrimoni, les arrels d’una terra, a mesura que es vagin produïnt. Visita-la!

A continuació us adjuntem la Nota de premsa sobre el projecte Alt Camp, Història i Patrimoni corresponents a la Museïtzació El Pla de Santa Maria.

Per més informació visita: www.alcamp.net

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details