Museïtzació El Pla de Santa Maria

LA MUSEÏTZACIÓ DEL CENTRE D’INTERPRETACIÓ DEL TÈXTIL SITUAT EN LA FÀBRICA DEL PLA DE SANTA MARIA

Un projecte d’Història i Patrimoni

El passat dia 2 de març s’ha fet l’acte de lliurament i recepció dels treballs de museïtzació del Centre d’Interpretació del Tèxtil.

El Centre d’Interpretació del Tèxtil posa en valor, amb continguts i recursos museogràfics didàctics, el patrimoni dels telers i altres elements tèxtils de la fàbrica, ja restaurats, i s’estructura en cinc àmbits:

  • El tèxtil català passat i futur, el context.
  • La Fàbrica.
  • Els empresaris.
  • El procés productiu.
  •  L’espai social.

També es preveu un espai per portar-hi a terme tallers i petites exposicions relacionades amb el patrimoni tèxtil, entre altres accions.

El Centre d’Interpretació del Tèxtil està ubicat en una de les naus de La Fàbrica del Pla de Santa Maria, i la seva museïtzació està inclosa en el projecte FEDER Alt Camp: història i patrimoni.

S’ha creat altcamp.net, la website específica on podreu trobar i descarregar totes les imatges, notícies i documentació referent als 8 projectes que formen part d’Alt Camp: Història i Patrimoni, les arrels d’una terra, a mesura que es vagin produïnt. Visita-la!

A continuació us adjuntem la Nota de premsa sobre el projecte Alt Camp, Història i Patrimoni corresponents a la Museïtzació El Pla de Santa Maria.

Per més informació visita: www.alcamp.net

Organitza:

Event Details
Photos
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes