37a Mostra del Còmic a Cornellà de Llobregat

37a MOSTRA DEL CÒMIC DE CORNELLÀ

Després d’una edició amb exposicions però sense activitats presencials, aquest 2021 torna la Mostra del Còmic de Cornellà a tota màquina i a tota vinyeta amb diferents propostes per gaudir d’aquest art durant el mes de novembre a sales i a altres espais de  la ciutat.

Ens podrem endinsar en el món del còmic amb activitats per a tots els públics, exposicions, tallers, xerrades i lectures, entre d’altres. Se celebra del 4 de novembre a l’1 de desembre de 2021.

Consulta l’agenda clicant aquí

Com sempre, la Mostra reuneix tant els treballs d’autors consagrats i novetats com diferents espais d’aprenentatge i de difusió de l’obra de persones que comencen a introduir-se en aquest món.

Es podrà visitar una exposició dedicada a Josep Homs (també autor del cartell de la Mostra), una dedicada a Jaime Martín i els seus còmics protagonitzats per tres generacions de la seva família, l’exposició sobre “Herois de còmic i heroïnes”, una altra per a la reconeguda autora del fanzine ‘US’ Sara Soler, o els treballs d’escultura digital dels alumnes de l’Escola Joso.

L’acte central de la Mostra té lloc el divendres 5 de novembre al Castell de Cornellà. S’inaugura l’exposició dels treballs guanyadors del 37è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà, es lliuren els premis als seus autors i autores, i també es farà entrega del 28è Premi Ivà a la historietista professional Bea Tormo.

Per a més informació, visita www.cornella.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes