37a Mostra del Còmic a Cornellà de Llobregat

37a MOSTRA DEL CÒMIC DE CORNELLÀ

Després d’una edició amb exposicions però sense activitats presencials, aquest 2021 torna la Mostra del Còmic de Cornellà a tota màquina i a tota vinyeta amb diferents propostes per gaudir d’aquest art durant el mes de novembre a sales i a altres espais de  la ciutat.

Ens podrem endinsar en el món del còmic amb activitats per a tots els públics, exposicions, tallers, xerrades i lectures, entre d’altres. Se celebra del 4 de novembre a l’1 de desembre de 2021.

Consulta l’agenda clicant aquí

Com sempre, la Mostra reuneix tant els treballs d’autors consagrats i novetats com diferents espais d’aprenentatge i de difusió de l’obra de persones que comencen a introduir-se en aquest món.

Es podrà visitar una exposició dedicada a Josep Homs (també autor del cartell de la Mostra), una dedicada a Jaime Martín i els seus còmics protagonitzats per tres generacions de la seva família, l’exposició sobre “Herois de còmic i heroïnes”, una altra per a la reconeguda autora del fanzine ‘US’ Sara Soler, o els treballs d’escultura digital dels alumnes de l’Escola Joso.

L’acte central de la Mostra té lloc el divendres 5 de novembre al Castell de Cornellà. S’inaugura l’exposició dels treballs guanyadors del 37è Concurs de Còmics Ciutat de Cornellà, es lliuren els premis als seus autors i autores, i també es farà entrega del 28è Premi Ivà a la historietista professional Bea Tormo.

Per a més informació, visita www.cornella.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  4 de novembre de 2021
 • Data final
  1 de desembre de 2021
 • Estat
  Anteriors
 • Situació
  Carrer de Mossèn Jacint Verdaguer, s/n, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona
 • Telèfon
  933 770 212
 • Correu electrònic
  informacio@aj-cornella.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't