Montgai Màgic

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

MONTGAI MÀGIC

( DATES PER CONFIRMAR )

Durant 4 dies, del 3 al 6 d’octubre, la màgia envaeix Montgai, desenes de mags ocupen els escenaris, carrers i places del poble i milers de visitants gaudeixen d’espectacles d’allò més autèntics.

Montgai Màgic és la primera fira de carrer dedicada exclusivament a la màgia, fet que situa el poble al mapa i fa que sigui reconegut arreu del país, sobretot entre els mags i magues, representants i promotors artístics.

Enguany el Montgai Màgic compleix 11 anys, amb més màgia, més artistes i més públic que mai! Tots aquests anys han servit per perfeccionar la fira i per fer-la extensible a tot el país.

La Fira va nèixer el 3 d’octubre de 2009 amb la finalitat de promocionar els artistes i les companyies de màgia, que sovint es queden en un segon pla i no tenen massa punts de trobada on mostrar els seus espectacles i vendre’ls. A partir d’aleshores, a la fira s’hi han pogut veure artistes d’arreu del país i de l’estranger, des de nous talents fins a professionals de la màgia des de fa temps.

Així doncs, Montgai col·labora en la percepció d’aquest art, que cada vegada és més valorat i reconegut gràcies al Montgai Màgic.

Entre trucs, cartes, barrets, conills i exclamacions, Montgai es deixa sorprendre per poder sorprendre i no revela mai el secret que el fa un poble màgic.

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details