Mes del Caviar Nacarii de la Val d’Aran

MES DEL CAVIAR NACARII

Durant el Mes de l’Caviar, aquesta joia gastronòmica dels Pirineus s’incorporarà a les taules de deu reconeguts restaurants aranesos.

Casa Irene, Bòrda Lobató, Era Coquela, Lits Restaurant, De l’Gel a l’Foc, Era Mòla, És Arritzes, Ticolet i Er Occitan es repartiran el protagonisme al llarg de tres setmanes, de el 6 a l’29 de març.

Durant aquestes jornades gastronòmiques, els restaurants protagonistes de la setmana s’incorporaran als seus menús plats elaborats amb caviar i esturió cuinats en totes les seves versions. 

Activitats alternatives

Altres activitats complementaran les experiències gastronòmiques. Entre elles es proposa una visita a la Fàbrica de Les per conèixer la història i procés d’elaboració, degustar caviar a la botiga de centre de Vielha o submergir-se en les aigües del balneari Termes Baronia de Les i conèixer els tractaments elaborats amb caviar de la Val d’Aran. 

El mes de el caviar està organitzat pel Conselh Generau d’Aran i Torisme Val d’Aran amb la col·laboració de Caviar Nacarii i el Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran.

Sabor autèntic i fresc

El caviar aranès Nacarii, que ha obtingut el reconeixement de cuiners i gastrònoms pel seu sabor autèntic, frescor, puresa i transparència, s’inclou dins de la Marca Garantia Val d’Aran.

Procedent de les aigües fredes, pures i cristal·lines de el desglaç de la Garona, el caviar Nacarii, s’elabora de manera artesanal i amb mètodes tradicionals a la piscifactoria situada al municipi de Les.

Descarrega’t el llibret aquí

Per més informació, visita www.conselharan.org/ca

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

Anuncia't