Mes del Caviar Nacarii de la Val d’Aran

MES DEL CAVIAR NACARII

Durant el Mes del Caviar, aquesta joia gastronòmica dels Pirineus s’incorporarà a les taules de deu reconeguts restaurants aranesos.

Casa Pau, Llits, Hotel Mim Baqueira, Cal Manel, La Baraque del ciervo Gastrobar, Parador d’Arties, Es Arraitzes, Asador el Raconet i Era Coquela es repartiran el protagonisme al llarg de dos setmanes, del 7 al 20 de març.

Durant aquestes jornades gastronòmiques, els restaurants protagonistes de la setmana s’incorporaran als seus menús plats elaborats amb caviar i esturió cuinats en totes les seves versions. 

Activitats alternatives

Altres activitats complementaran les experiències gastronòmiques. Entre elles es proposa una visita a la Fàbrica  per conèixer la història i procés d’elaboració, degustar caviar a la botiga de centre de Vielha o submergir-se en les aigües del balneari Termes Baronia de Les i conèixer els tractaments elaborats amb caviar de la Vall d’Aran. 

El mes de el caviar està organitzat pel Conselh Generau d’Aran i Torisme Val d’Aran amb la col·laboració de Caviar Nacarii i el Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran.

Sabor autèntic i fresc

El caviar aranès Nacarii, que ha obtingut el reconeixement de cuiners i gastrònoms pel seu sabor autèntic, frescor, puresa i transparència, s’inclou dins de la Marca Garantia Vall d’Aran.

Procedent de les aigües fredes, pures i cristal·lines del desglaç de la Garona, el caviar Nacarii, s’elabora de manera artesanal i amb mètodes tradicionals a la piscifactoria situada al municipi de Les.

Descarrega’t el programa del Mes del Caviar aquí

Per més informació, visita www.visitvalaran.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes