MES DEL CAVIAR NACARII
Durant el Mes del Caviar, aquesta joia gastronòmica dels Pirineus s’incorporarà a les taules de deu reconeguts restaurants aranesos.
Casa Pau, Llits, Hotel Mim Baqueira, Cal Manel, La Baraque del ciervo Gastrobar, Parador d’Arties, Es Arraitzes, Asador el Raconet i Era Coquela es repartiran el protagonisme al llarg de dos setmanes, del 7 al 20 de març.
Durant aquestes jornades gastronòmiques, els restaurants protagonistes de la setmana s’incorporaran als seus menús plats elaborats amb caviar i esturió cuinats en totes les seves versions.
Activitats alternatives
Altres activitats complementaran les experiències gastronòmiques. Entre elles es proposa una visita a la Fàbrica per conèixer la història i procés d’elaboració, degustar caviar a la botiga de centre de Vielha o submergir-se en les aigües del balneari Termes Baronia de Les i conèixer els tractaments elaborats amb caviar de la Vall d’Aran.
El mes de el caviar està organitzat pel Conselh Generau d’Aran i Torisme Val d’Aran amb la col·laboració de Caviar Nacarii i el Gremi d’Ostalaria dera Val d’Aran.
Sabor autèntic i fresc
El caviar aranès Nacarii, que ha obtingut el reconeixement de cuiners i gastrònoms pel seu sabor autèntic, frescor, puresa i transparència, s’inclou dins de la Marca Garantia Vall d’Aran.
Procedent de les aigües fredes, pures i cristal·lines del desglaç de la Garona, el caviar Nacarii, s’elabora de manera artesanal i amb mètodes tradicionals a la piscifactoria situada al municipi de Les.
Descarrega’t el programa del Mes del Caviar aquí
Per més informació, visita www.visitvalaran.com