Mercat Medieval de Vic

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons catalunya que fer catalunya agenda turistica proposta

MERCAT MEDIEVAL DE VIC

La ciutat de Vic es transforma en un poblat Medieval amb Artesans, Taverners, Firaires i Espectacles al carrer

Aquest mes de desembre el Mercat Medieval torna a la nostra ciutat. Durant aquests dies, Vic es converteix en el marc idoni per recrear l’època medieval amb expositors repartits per tot el nucli antic de la ciutat amb una oferta àmplia i variada: articles de decoració, joieria, cremes, herbes medicinals, complements de roba, embotits, formatges, pastisseria, conserves, i xocolates, entre d’altres productes.

Al Mercat Medieval també hi ha nombrosos llocs per menjar i tavernes. Hi trobareu creps, pernil a la brasa, entrepans, botifarra, pop, pastisseria artesanal o embotits, entre molts dels productes que s’hi ofereixen.

Una de les principals novetats d’aquesta edició fa referencia a l’oferta cultural. L’Assalt de l’Altarriba fa un gir de guió i torna amb una nova historia, personatges diferents i noves ubicacions però amb la mateixa escènica de sempre. L’escenografia també canvia i es deixen els espais tancats per representar les escenes a punts de l’aire lliure.

L’oferta comercial i cultural del Mercat Medieval es complementa amb múltiples activitats lúdiques de tot tipus i per a totes les edats: activitats infantils, música, balls, recreació d’oficis i els espectacles de carrer omplen durant aquests dies els carrers el centre de Vic i contribueixen, de manera definitiva, a transportar-nos al passat. A banda del seu valor artístic, creen l’atmosfera adequada per imaginar com celebraven les festes els ciutadans d’aquells temps.

Aquest any el Mercat Medieval arriba a la 25ª edició. Ho celebrarem amb alguna sorpresa que desvetllarem més endavant però també amb la il·lusió de tornar a omplir els carrers de Vic de visitants, expositors i de l’essència Medieval que és tant característica en aquestes dates.

Troba tota la informació a vicfires.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details