Mercat del Préssec d’Ordal

MERCAT DEL PRÉSSEC D’ORDAL

El Mercat del Préssec d’Ordal combina tradició amb producte de km 0, es celebra al municipi de Sant Pau d’Ordal de la comarca de l’Alt Penedès.

Aquest mercat es durà a terme, en horari de matins de 9 a 14h, durant els dissabtes i diumenges dels mesos de Juny, Juliol i Agost.

En el Mercat del Préssec podreu veure parades de productors locals, cellers locals, també es realitzaràn maridatges de préssec amb cava. Els productors oferiràn la venda de préssecs, mels, melmelades, vins i escumosos. Cal destacar que els Cellers s’aniràn alternant i cada celler s’exposarà durant un dia.

«Des de la creació de l’entitat, cada membre té un número assignat. Així, la marca més el número de productor serveixen per autentificar i garantir que el préssec que s’ofereix és 100% d’Ordal»

A més, dins del marc del Mercat del Préssec, s’organitzen diverses activitats:

  • Passejades guiades per la Terra del Préssec d’Ordal. Rutes guiades que transcorren entre presseguers, vinya i bosc, on es parla del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial. La passejada en temps de collita es durà a terme el 19 de juny. Reserva prèvia a l’Oficina de Turisme de Subirats, 938993499
  • El préssec d’Ordal en tres tapes i tres vins. Es durà a terme els diumenges de juny i juliol. A càrrec del celler Albet i Noya, reserva prèvia a 938994812
  • Visita a l’Obrador les Filos. Es durà a terme entre els mesos de juny i juliol. Reserva prèvia a 609149779
  • Collita de préssecs d’Ordal. Es durà a terme el 8 d’agost. A càrrec de Vinimundus, reserva prèvia a 696930346
Per a més informació, visita www.turismesubirats.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details