Mercat de Santa Llúcia d’Amposta

 25 ANYS DE MERCAT DE SANTA LLÚCIA A AMPOSTA

El carrer Major, la plaça de l’Ajuntament i el carrer Corsini es tornaran a omplir, un any més, de comerç, artesania i menjar dins el Mercat de Santa Llúcia el proper diumenge 17 de desembre. Una cita imprescindible del calendari nadalenc de la capital del Montsià que enguany arriba a la 25a edició. Prop de 50 parades participaran al Mercat, que obrirà portes a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 9 de la nit.

Com ja és habitual, a la plaça de l’Ajuntament s’instal·laran les parades de productes alimentaris i de proximitat, on es podran trobar torrons, mel, espècies o, entre altres, els dolços dels forns i pastisseries. Al carrer Major s’ubicaran els comerços locals, que vendran des de roba i complements a joguines, llibres o articles de decoració. Finalment, al carrer Corsini estaran les parades d’artesania.

Enguany, com a novetat, Apasa, la residència d’avis i el Club Social de Malalties Mentals han elaborat diferents elements decoratius nadalencs que s’ubicaran entre el carrer Nou i les cavalcades del Pare Noel i Reis Mags. La presentació d’aquesta decoració es farà el mateix diumenge 17 a les 10.30h.

 25 anys de Mercat de Santa Llúcia

Per commemorar els 25 anys del Mercat de Santa Llúcia, a les escales exteriors de l’Ajuntament es podrà veure una petita exposició amb els cartells de totes les edicions.

Per tal d’amenitzar la jornada, tant al matí com a la tarda hi haurà actuacions. A les 12 serà la xaranga En Garbo qui amenitze el Mercat mentre que a les 17 serà TokoxTu el Batec d’Amposta qui posi la música a la jornada. També es preveu que l’expedició de l’activitat Anem a buscar el Tió creui el mercat a partir de les 11.30h i que l’activitat Art Local, de l’Era Comunalitat d’Amposta, faci activitats al carrer Nou i a dos locals del carrer Major.

Per més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details