Mercat de Nadal de Valls

MERCAT DE NADAL

El dissabte 16 i el diumenge 18 de desembre Valls viurà el tradicional Mercat de Nadal i Motius Nadalencs, un dels mercats de carrer més típics i concorreguts de l’any a la capital de l’Alt Camp.

Al Mercat hi trobareu una variada oferta arbres i verd, figures de pessebre, vins i caves, mel, dolços, objectes ornamentals, productes artesanals… i tot el que és típic i necessari per a les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.

Un mercat que tindrà per marc el centre de la ciutat de Valls i que farà irradiar tota la ciutat i la convertirà en un gran mercat extraordinari que transferirà molt d’ambient i animació als carrers, la qual cosa referma Valls com a ciutat comercial, de fires, festes promocionals i mercats.

La ciutat de Valls fa més de vuit segles que celebra mercat setmanal, fet que corrobora l’arrelament i el prestigi dels mercats de la capital de l’Alt Camp. Al Mercat de Nadal de Valls es reviu el tipisme, la tradició i la popularitat amb els carros que d’antic portaven els pagesos i criadors d’aviram per anar a vendre als mercats de Valls.

El Mercat de Nadal obre el cicle de les festes nadalenques amb una gran varietat d’actes: il·luminacions extraordinàries i música ambiental als carrers, Mostra – Concurs d’Aparadors, pessebres, representacions dels pastorets, Parc de Nadal, concerts, cavalcada de reis, campanyes i accions d’animació als carrers comercials i una àmplia programació d’actes i activitats.

Mercat de Nadal a Valls
Consulta tota la programació fent clic aquí.
Per a més informació a www.cambravalls.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details