Marxa Tres Nacions a Puigcerdà

MARXA TRES NACIONS A PUIGCERDÀ

Des dels primers fundadors del Club Ciclista Puigcerdà, els organitzadors de la Marxa Tres Nacions by BWT han treballat per aconseguir que la mítica marxa sigui un referent i creixi de manera rellevant amb grans quotes de participació. A la pròxima edició es celebraràn els 42 anys d’història de la marxa.

El reconegut ciclista puigcerdanenc, José Antonio Hermida forma part de l’organització de la cursa.

Amb sortida des de Puigcerdà, anirem recorrent els Pirineus, que destaquen per tenir una orografia d’alta muntanya, però sense arribar a ser hostil. La Marxa 3 Nacions by BWT és l’única del món que traspassa tres països donant un toc distintiu a cadascun.

Recorrerem el Pirineu espanyol, el francès, i Andorra, passant per ports mítics i coneguts com és el Port d’Envalira, de 2.407 metres de desnivell, essent el pas de muntanya asfaltat més alt d’Europa. Tots aquests ingredients fan que tingui un concentrat únic: tres països, 140 quilòmetres passant per ports de muntanya mítics del ciclisme mundial.

Al Pavelló Poliesportiu de Puigcerdà hi trobarem la Zona Expo, un espai amb stands on els patrocinadors es podran exposar. Divendres 10 de juny de 17 a 21 hores, i dissabte 11 de juny de 10 a 16 hores.

Les inscripcions tenen un preu de 55€. Inclouen un Maillot de la marca Gobik, un bidó d’Aquadrink, punts de cronometratge, App Live Timimg, productes de nutrició esportiva, avituallaments sòlids i líquds, assistència mèdica i mecànica, medalla finisher personalitzada i launch bag.

Els avituallaments que es trobaràn durant el recorregut són:

– Km 68 | Andorra La Vella. Avituallament sòlid i líquid
– Km 83 | Canillo. Avituallament líquid
– Km 99 | Puerto de Envalira. Avituallament sòlid líquid
– Meta | Puigcerdà. Avituallament sòlid líquid

Tots els participants que acabin la marxa, rebran un regal customitzat i una medalla.

Per donar cloenda a la marxa, tindrà lloc la Launch Party, un àpat per al participants per compartir l’experiència.

Per més informació, visita www.3nacions.com

Organitza:

 

Event Details
Leave a Comment

Event Details