MARXA POPULAR VALL DE SIARB

Vall de Siarb

XX MARXA DE SIARB

Un anys més a la Vall de Siarb ja arranquen motors per fer possible la XX Marxa Vall de Siarb

L’itinerari comença a Llagunes i pel camí de la Mola fins a Soriguera, passant per l’antiga mola farinera i vorejant el riu. Anireu cap a Vilamur fent mil i una voltes per la roureda i els seus camins i caminets per acabar pujant al poble pel camí dels Horts, que tot just comencen a activar-se. Al poble es podrà veure l’església romànica de Mare de Déu de Medina i la Font del Moro. Se sortirà de Vilamur i pel camí de les Culties  fins al Coll de St. Joan, on es veuran els búnquers de la guerra civil i el resultat de les recents actuacions arqueològiques que s’han fet. D’allí pel recent recuperat camí del Rocàs es pujaràn als últims trossos del poble abans del bosc. Tot plegat 10 Km i uns 600 m de desnivell per conèixer la Vall de Siarb.

Durant l’itinerari hi hauran els clàssics avituallaments de la taronja refrescant i el bon esmorzar per les persones intrèpides que vulguin fer l’itinerari sencer.

Ara bé, pensant en els més grans i els més xics, aquest any, per celebrar els 20 anys s’han afegit un segon itinerari, més curtet (5,5 Km i 200 m de desnivell). En aquest cas, es gaudirà de la taronja, però es farà bon esmorzar conjuntament.

A l’arribada a Llagunes us esperaeà la Carla Mateo i el Dani Jiménez per  un concert vermut. I per a les que vulguin seguir la festa es repartirà un arròs de carn o de verdures!

Un diumenge per gaudir de la Vall de Siarb amb tots els sentits!

Coneix els itineraris de la XX Marxa de Siarb fent click aquí:

Itinerari Marxa Llarga Siarb 2024

Marxa curta 24

Per a més informació: www.marxasiarb.com

Organitza:

 

Event Details
 • Start Date
  26 de maig de 2024 11:00
 • End Date
  26 de maig de 2024 23:55
 • Status
  Expired
Leave a Comment

Event Details
 • Start Date
  26 de maig de 2024 11:00
 • End Date
  26 de maig de 2024 23:55
 • Status
  Expired