Manlleu Film Festival

MANLLEU FILM FESTIVAL

Fundat l’any 2003, el Manlleu Film Festival (MFF) és un festival de curtmetratges de prestigi internacional. L’objectiu principal del festival és apropar el cinema independent a la ciutat de Manlleu. El MFF se celebra anualment a l’aire lliure cada juliol durant 6 dies, cosa que el converteix en un festival popular i únic. Enguany es celebra entre el 5 i el 10 de juliol, en dos indrets de Manlleu, a l’exterior del Museu del Ter i el Teatre Municipal de Manlleu.

A cada edició es presenten una mitjana de 50 curtmetratges catalans i internacionals seleccionats d’entre més de 1.000 inscripcions, i diversos llargmetratges en seccions paral·leles. La programació també inclou conferències, activitats familiars, trobades de professionals i projeccions especials. El festival combina la vocació internacional amb la qual va néixer, amb el suport al cinema produït a Catalunya i arreu dels Països Catalans.

Aquest any 2022 posa en marxa el MFF+D, llavor del que serà un conjunt d’activitats de la indústria cinematogràfica com masterclasses o taules rodones que pretenen fomentar la professionalització del sector cinematogràfic local.

El Festival consta de 3 categories competitives: Osona, per obres produïdes a la comarca d’Osona; Nacional, per obres produïdes o co-produïdes als Països Catalans; i Internacional, per obres produïdes arreu del món.

El MFF és un projecte de l’Ajuntament de Manlleu que pretén donar espai i visibilitat al cinema no convencional i independent que troba la seva raó de ser en la intersecció entre el cinema de no-ficció i el de ficció.

Consulta la programació en aquest enllaç
Per a més informació, visita www.manlleufilmfestival.com

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details