M’agrada el Nadal a Mataró

M’AGRADA EL NADAL A MATARÓ

El tret de sortida oficial a la campanya de Nadal i atesa la situació de pandèmia d’aquest any, no es farà la tradicional Cavalcada, però els infants es podran acostar al món de Ses Majestats els Reis d’Orient en un Campament Reial instal·lat al Parc Central del 4 de desembre al 5 de gener.

l’Ajuntament ha promogut un itinerari nadalenc pels comerços del centre de la ciutat. Al llarg del recorregut es podran visitar:

Establiments: comerços de la ciutat que tenen botiga tot l’any a Mataró, i que habitualment també tenen expositor a la Fira: La Confianza, Casa Graupera, La Mata jardiners, Anaïs Floristes i La Moreneta.

Botigues temporals: diversos expositors que tradicionalment participen a la Fira han posat a la venda els seus productes en tres botigues temporals situades al carrer de Barcelona, a La Rambla i al carrer del Carme. L’Ajuntament els ha donat suport a l’hora d’agilitzar la llicència d’activitats.

Córners en comerços: alguns productes que habitualment es podien comprar a la Fira, es poden trobar aquest any a comerços del casc antic. Els comerciants han cedit als paradistes espais en els seus establiment perquè puguin exposar-hi i vendre els seus productes. Els comerços col·laboradors estan situats al carrer de Barcelona, al carrer Nou, carrer de Sant Cristòfor i plaça de l’Ajuntament.

Pessebres i diorames: degut a la pandèmia, l’Associació de Pessebristes de Mataró no podrà fer aquest any la tradicional exposició nadalenca. Els pessebres i diorames, però, es podran veure una cinquantena de diorames distribuïts per diferents comerços de la ciutat, tot i que podrien ser més.

Tota la informació de l’itinerari d’establiments fixos, botigues temporals i córners en comerços es podrà consultar (a partir del dia 4 de desembre) al web www.visitmataro.cat i també en un plànol de Mataró que estarà representat en una bossa de comprar gegant que s’instal·larà a la plaça de Santa Anna, al costat de l’arbre monumental de Nadal.

Més informació a visitmataro.cat

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • Data d'inici
  21 de desembre de 2020
 • Data final
  6 de gener de 2021 23:59
 • Estat
  Anteriors
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Plaça Santa Anna, Mataró, Barcelona
 • Correu electrònic
  visitmataro@ajmataro.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't