LitterarumDigital. Fira d’espectacles literaris

LITTERARUM DIGITAL, FIRA D’ESPECTACLES LITERARIS

Litterarum és una fira professional que promou obres de qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana i que no han estat concebuts originalment per a l’escena. Una simbiosi creativa entre literatura i arts escèniques impulsada per l’Ajuntament de Mora d’Ebre i la Institució de les Lletres Catalanes.

El seu àmbit és el del domini lingüístic del català (Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, la Franja de Ponent, la Catalunya Nord i l’Alguer) i des de la seva creació el 2007 ha fet créixer considerablement el nombre de creacions escèniques inspirades en la literatura i ha sabut apropar autors de les lletres catalanes de totes les èpoques, clàssics i contemporanis, a un públic més ampli.

Aques any se celebra la 13a edició del Litterarum, la Fira d’espectacles literaris de Móra d’Ebre del 28 al 31 de maig.

Enguany es transforma en LitterarumDigital i per això serà una edició especial en streaming, sense perdre la seva essència. 

S’hi duran a terme una vintena d’activitats, 10 tastos d’espectacles literaris, la Fira del Llibre Ebrenc Móra d’Ebre i Litterarum petits! 

Visualitza el PDF amb la programació clicant aquí. 

Per més informació visita www.litterarum.cat

Organitza:

 

Deixa un comentari