Litterarum, fira d’espectacles literaris

LITTERARUM, FIRA D’ESPECTACLES LITERARIS

Litterarum és una fira professional que promou obres de qualsevol disciplina de les arts de l’espectacle basades en textos literaris escrits originàriament en llengua catalana i que no han estat concebuts originalment per a l’escena. Una simbiosi creativa entre literatura i arts escèniques impulsada per l’Ajuntament de Mora d’Ebre, l’Institut Ramon Llull i el Centre d’Estudis de la Ribera d’Ebre.

El seu àmbit és el del domini lingüístic del català (Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, la Franja de Ponent, la Catalunya Nord i l’Alguer) i des de la seva creació el 2007 ha fet créixer considerablement el nombre de creacions escèniques inspirades en la literatura i ha sabut apropar autors de les lletres catalanes de totes les èpoques, clàssics i contemporanis, a un públic més ampli.

Aquest any dins del marc del Litterarum, es celebra la 15a edició de la Fira d’Espectacles Literaris de Móra d’Ebre i la 19a edició de la Fira del Llibre Ebrenc del 27 al 29 de maig.

S’hi duran a terme una vintena d’activitats, 10 tastos d’espectacles literaris, la Fira del Llibre Ebrenc Móra d’Ebre i Litterarum petits! 

La programació estarà disponible properament.

Per més informació visita www.litterarum.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes