Les Guilleries Xtrail 2024

LA CURSA DE LA SELVA I OSONA

La capital de les Guilleries t’espera els dies 25 i 26 de maig amb vuit proves diferents que van des dels boscos de les Guilleries als paisatges alpins del Pirineu.

Gràcies a la seva ubicació entre els Pirineus i la Serralada Litoral, Sant Hilari Sacalm és un poble enmig de la muntanya envoltatada de natura. Per això, la història d’aquest municipi està estretament lligada amb el bosc i els fruits que aquest ens dona.

Sant Hilari Sacalm és una vila coneguda per estar envoltada d’una gran varietat de boscos frondosos i de gran profunditat i per les seves aigües que brollen de més de cent fonts. La seva proximitat i fàcil accés des de Girona o Vic el converteix en un lloc ideal per practicar el teu esport preferit.

Pel que fa a la política de devolucions:

  • En cas que finalment la data inicial hagi de ser ajornada , la primera opció serà buscar una nova data.
  • En cas de cancel·lació final o que la nova data no et vagi bé, es garanteix el 100% de devolució de la inscripció  bàsica*.
  • *Aquesta inscripció bàsica enguany no inclou  la samarreta, que la pots afegir o no en el moment de fer la teva inscripció. En cas de cancel·lació , es donarà la possibilitat de recollida de la samarreta a Sant Hilari en diferents dies i hores que anunciarà l’organització.

Per més informació visita www.lesguilleriesxtrail.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details