Les Guilleries Xtrail 2022

LA CURSA DE LA SELVA I OSONA

La capital de les Guilleries t’espera el dia 29 de maig amb tres proves diferents que van des dels boscos de les Guilleries als paisatges alpins del Pirineu.

Sant Hilari Sacalm presenta la 5a edició de les Guilleries Xtrail amb tres distàncies a cada prova per descobrir, al teu ritme, cada racó amagat i fascinant del nostre entorn.

Informàcio tècnica

  • Altura màxima: 1200m
  • Temps màxim: 7h45m
  • Asfalt: 5%
  • Pista o camí de terra: 10%
  • Senders: 80%

Gràcies a la seva ubicació entre els Pirineus i la Serralada Litoral, Sant Hilari Sacalm és un poble enmig de la muntanya envoltatada de natura. Per això, la història d’aquest municipi està estretament lligada amb el bosc i els fruits que aquest ens dona.

Sant Hilari Sacalm és una vila coneguda per estar envoltada d’una gran varietat de boscos frondosos i de gran profunditat i per les seves aigües que brollen de més de cent fonts. La seva proximitat i fàcil accés des de Girona o Vic el converteix en un lloc ideal per practicar el teu esport preferit.

A mesura que anem avançant en el calendari, anirem anunciant les mesures COVID-19, segons l’estat de la pandèmia.

Pel que fa a la política de devolucions:

  • En cas que finalment la data inicial hagi de ser ajornada , la primera opció serà buscar una nova data.
  • En cas de cancel·lació final o que la nova data no et vagi bé, es garanteix el 100% de devolució de la inscripció  bàsica*.
  • *Aquesta inscripció bàsica enguany no inclou  la samarreta, que la pots afegir o no en el moment de fer la teva inscripció. En cas de cancel·lació , es donarà la possibilitat de recollida de la samarreta a Sant Hilari en diferents dies i hores que anunciarà l’organització.

Per més informació visita www.lesguilleriesxtrail.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes