Un estiu a la fresca

UN ESTIU A LA FRESCA

Després de la confirmació de la cancel·lació de les Festes Majors d’Amposta, les Festes Majors del Poble Nou i les Festes dels diferents barris, l’Ajuntament d’Amposta ha presentat la programació alternativa per aquest estiu.

Sota l’eslògan ‘Un estiu a la fresca’, les regidories de Festes, Cultura, Turisme i Promoció Exterior i Comerç i Mercat Municipal han programat més d’una 70 d’activitats que persegueixen un doble objectiu:

“Continuar amb el dinamisme cultural i d’oci que des de fa uns quants anys té Amposta amb activitats atractives tant per a les ampostines i ampostins com per als visitants; i donar suport a tota la industria cultural i de l’oci que tenim al territori”, en paraules de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

El calendari d’activitats arrancarà l’1 de juliol i s’allargarà fins el 30 de setembre.

A grans trets, s’ha programat cinema a la fresca els dimarts, activitats esportives els dijous i teatre, concerts, espectacles infantils i rutes guiades els divendres, dissabtes i diumenges.

S’han programat actes a Amposta, Poble Nou del Delta i Eucaliptus. I a Amposta, les activitats es concentraran en cinc espais: el cinema a la fresca al Soriano-Montagut, les activitats esportives al Miquel Granell i les activitats musicals i teatrals a la plaça de l’Ajuntament, l’Embarcador i el pavelló 1 d’Octubre.

“Totes les activitats seran amb seient i aforament controlat en funció de la normativa d’higiene i seguretat marcada en el moment que hi haja l’actuació”, ha explicat el regidor de Festes, Ramon Bel. “La majoria d’activitats suposaran un pagament simbòlic d’un, dos o cinc euros, per tal de controlar l’aforament i tot el recaptat es destinarà a fins solidaris”, ha afegit.

Visualitza totes les activitats clicant AQUÍ
Per més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

PUBLICITAT

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes