Un estiu a la fresca

UN ESTIU A LA FRESCA

Després de la confirmació de la cancel·lació de les Festes Majors d’Amposta, les Festes Majors del Poble Nou i les Festes dels diferents barris, l’Ajuntament d’Amposta ha presentat la programació alternativa per aquest estiu.

Sota l’eslògan ‘Un estiu a la fresca’, les regidories de Festes, Cultura, Turisme i Promoció Exterior i Comerç i Mercat Municipal han programat més d’una 70 d’activitats que persegueixen un doble objectiu:

“Continuar amb el dinamisme cultural i d’oci que des de fa uns quants anys té Amposta amb activitats atractives tant per a les ampostines i ampostins com per als visitants; i donar suport a tota la industria cultural i de l’oci que tenim al territori”, en paraules de l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

El calendari d’activitats arrancarà l’1 de juliol i s’allargarà fins el 30 de setembre.

A grans trets, s’ha programat cinema a la fresca els dimarts, activitats esportives els dijous i teatre, concerts, espectacles infantils i rutes guiades els divendres, dissabtes i diumenges.

S’han programat actes a Amposta, Poble Nou del Delta i Eucaliptus. I a Amposta, les activitats es concentraran en cinc espais: el cinema a la fresca al Soriano-Montagut, les activitats esportives al Miquel Granell i les activitats musicals i teatrals a la plaça de l’Ajuntament, l’Embarcador i el pavelló 1 d’Octubre.

“Totes les activitats seran amb seient i aforament controlat en funció de la normativa d’higiene i seguretat marcada en el moment que hi haja l’actuació”, ha explicat el regidor de Festes, Ramon Bel. “La majoria d’activitats suposaran un pagament simbòlic d’un, dos o cinc euros, per tal de controlar l’aforament i tot el recaptat es destinarà a fins solidaris”, ha afegit.

Visualitza totes les activitats clicant AQUÍ
Per més informació, visita www.amposta.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details