Les Festes Majors d’Amposta

turisme catalunya revista esdeveniments rutes racons que fer catalunya agenda turistica propostes

LES FESTES MAJORS D’AMPOSTA

( DATES PER CONFIRMAR )

Unes festes per als joves, per a les famílies i per a la gent gran. Les Festes Majors d’Amposta, que s’allargaran del 9 al 18 d’agost, tenen preparades més de 100 activitats.

Un de les apostes, és que els actes tinguin un retorn per a la població més enllà de l’entreteniment, pel qual s’ha apostat per la gratuïtat de la majoria d’activitats, a més del caràcter solidari que adoptaran tres actuacions infantils i la Nit Electrònica a la Zona Jove.

El protagonista d’aquest any però és el concert de Melendi, el qual ja porta més de 4.000 entrades venudes. Un esdeveniment que també comptarà amb l’actuació d’En&Ton, ja que des de fa uns anys s’intenta crear aquestes sinergies entre els artistes locals i els de renom.

A la plaça de l’Ajuntament, una ubicació emblemàtica al centre del poble, s’inauguraran les festes amb el concert de música tradicional de les valencianes Sis Veus amb l’actuació «Els dies i les dones», el 9 d’agost, i es tancarà amb el concert íntim de la ex participant de La Voz, Keila Garcia, el divendres 18.

Entremig hi haurà des del tradicional pregó i la presentació de pubilles, la 2a Trobada de Cantadors, el Concert de Bandes (retransmès en directe per la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya) o fins i tot una obra de teatre a càrrec del grup local Terra Baixa.

Procurant tenir unes Festes Majors més inclusives, ja s’ha incorporat la figura de l’intèrpret de signes en alguns actes, a més de comptar amb les atraccions infantils sense so ni llum durant dues hores al dia i comptar amb espais adaptats per a persones amb mobilitat reduïda o cadira de rodes als diferents actes i concerts.

Visualitza el llibret amb el programa de les actuacions aquí!

No t’ho pots perdre!

Organitza:

Deixa un comentari

Informació de l'esdeveniment
 • d
  h
  m
  s
 • Data d'inici
  9 d'Agost de 2020
 • Data final
  18 d'Agost de 2020
 • Estat
  Pròximament
 • Comarca
 • Categoria
 • Situació
  Plaça de l'Ajuntament, 43870, Amposta, Tarragona
 • Telèfon
  977 70 00 57
 • Correu electrònic
  ajuntament@amposta.cat
Suscripcions

PUBLICITAT

Anuncia't

PUBLICITAT