Les Caramelles de Cardona 2022

LES CARAMELLES DE CARDONA 2022

Viu les caramelles de Cardona com es feia antigament: cantant i ballant a les cases de pagès del poble. Més de 200 caramellaires celebren l’arribada de la Pasqua i la primavera!

Antigament les caramelles no es cantaven només als carrers del poble. Els cantaires també es desplaçaven a les cases de pagès, als afores del poble, ja que llavors hi havia moltes masies disperses.

Cardona, encara dura aquesta tradició, són les Caramelles a Pagès, i aquest any té aquest itinerari:

  • Dissabte 16 d’abril

Les colles caramellaires de Cardona ja ho tenen tot a punt per a la celebració de la Pasqua. El tret de sortida serà dissabte 16 d’abril a la tarda, quan els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers.

Ja a la nit, la Coral Cardonina cantarà a la plaça Mercat i a la plaça de la Fira en acabar la Vetlla Pasqual.

  • Diumenge 17 d’abril

Les Caramelles de Cardona, amb més de cent anys d’història, continuaran diumenge 17 d’abril al matí, quan els Caramellaires de Pagès, les Caramelles de la Coromina i la Colla Jove cantaran pel centre històric de Cardona, amb la novetat que aquest any la Colla Jove també dansarà el Ball de Cintes.

Abans, però, les Caramelles de la Coromina hauran actuat al seu barri. A dos quarts de dues està prevista la trobada de totes les colles davant de l’Ajuntament, on es cantarà la Sardana de Cardona.

Encara diumenge, però a la tarda, els Caramellaires de Pagès i el Grup de Trabucaires Sant Ramon cantaran i ballaran el Ball de Cascavells pel barri de Segalers.

  • Dilluns 18 d’abril

Ja dilluns dia 18 d’abril, les Caramelles de la Coromina cantaran per pagès.

Per més informació, visita cardonaturisme.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details