L’Embruix a Sant Hilari Sacalm

LLEGENDES, MÀGIA I BRUIXES

(Dates per confirmar)

L’Embruix neix l’any 2009 gràcies a la participació d’entitats locals, un gran nombre de col.laboradors, gent vinculada al món de l’espectacle i de l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm. Uns dels objectius principals d’aquest projecte són la conservació de la memòria col·lectiva de les Guilleries, amb la recuperació de les llegendes i les històries escrites o de transmissió oral, així com donar a conèixer l’ofici de les trementinaires i la commemoració de fets històrics, com la crema de suposades bruixes i la seva persecució durant el segle XVII.

Durant tot un cap de setmana, del 28 al 30 de juny, s’organitzen activitats relacionades amb la màgia, les herbes remeieres que utilitzaven les trementinaires per guarir els malalts, música per a grans i petits, actes solidaris…

El pilar fonamental és l’espectacle “Sàbat de bruixes, guilla que fuig!”, que consisteix en una ruta en la qual s’interpreten diverses llegendes conegudes del nostre territori i finalitza amb un aquelarre de bruixes. L’edició d’enguany s’interpretarà a la zona de la font de Cal Sastre, sota una nova direcció i canvis substancials en l’argument de l’obra. Més de 80 persones faran que aquest espectacle sigui tot un èxit.

El Pograma d’activitats ho trobareu adjuntat a la galeria. 

Veniu a conèixer la nostra història i a viure una experiència única, us agradarà!

Trobareu més informació a www.embruixsanthilari.cat

Event Details
Leave a Comment

Event Details