Arenys de Flors

Agenda Catalunya Arenys de Flors

17ª EDICIÓ DE L’ARENYS DE FLORS

El cap de setmana del 25 i 26 de maig a Arenys de Mar acull aquesta mostra d’art floral en la qual els veïns i comerciants d’Arenys de Mar participaran amb l’ornamentació floral mitjançant el Concurs Floral de Balcons decorant finestres, portals, carrers i aparadors comercials de la vila.

L’Arenys de Flors 2024 està servit, ara només falta que vosaltres també hi participeu visitant tots els espais que s’han preparat i gaudiu de les exposicions de bonsais i d’orquidies o de les activitats complementàries de música, teatre, dansa, conferències i tallers.

 

Recordem que els dissabtes al matí a Arenys de Mar és dia de mercat, us convidem a venir i passejar entre més d’una vuitantena de parades instal·lades al llarg de la Riera, hi trobareu des de fruites i verdures a productes làctics i de la terra, roba, sabates, complements, etc.

I dia 2 de juny, a la Riera també hi trobareu la Fira d’Artesania durant tot el dia, els artesans hi tenen exposades articles de bijuteria, confecció de roba, articles nadó, decoració, sabons, cremes, articles de pell, estris de fusta, etc.

Per a més informació, visita: arenysdemar.cat o  visitarenys.cat

Organitza:

Event Details
Leave a Comment

Event Details