L’ànima romàntica de Mont Sant Benet

L’ÀNIMA ROMÀNTICA DE MÓN SANT BENET

(Dates per confirmar)

Aquest estiu, viu una experiència musical única al monestir i a descoreix l’ànima romàntica de Món Sant Benet.

Quan la mare de Ramon Casas va comprar Sant Benet, el monestir es trobava quasi en ruïna. La vegetació s’havia apoderat del claustre, i les heures s’arrapaven pels murs. La restauració va convertir el que havia estat un monestir romànic, en un monument romàntic.

El “Clar de lluna” de Beethoven encara ressona des de la sala del piano, i omple les estances del monestir…

La nova experiència de nits d’estiu a Món Sant Benet vol recrear la vivència del romanticisme musical i artístic que amara el monestir. En aquest marc suggestiu, re-visitem les estances acompanyats d’un trio de corda que ens transportarà a la música dels romàntics alemanys. Schubert, Schumann, Beethoven i molts més, seran reviscuts per joves intèrprets de l’ESMUC en uns muntatges sorprenents.

El monestir s’omplirà de llum i misteri, de projeccions de clars de lluna, imatges artístiques i cites poètiques, en un muntatge suggestiu, que ens transportarà a l’ànima romàntica del monestir.

Per més informació, visita www.monstbenet.com

Detalls

  • Dates: del 12 de juliol al 7 de setembre. Divendres i dissabtes.
  • Horara: 22h
  • Consultar recorregut persones amb mobilitat reduïda.

Allotjament

I si vols quedar-te a dormir a l’Hotel Món i a sopar al restaurant Món pots consultar el pack promocional que s’ha preparat i que inclou àpat i allotjament. Tota la informació a www.hotel.monstbenet.com

Organitza:

     

Event Details
Leave a Comment

Event Details